[新界走地G] 元朗同樂 色情3街 走地G

回覆 讚好 不讚 使用道具

琴晚係勝利OK果邊見到個重口味大奶..差d因為對波想食重口味,可惜果個位置咁能多人,好老監。

回復 王子19890128 ##85 的帖子, b: `0 O" l8 K
2 q/ @0 U) k# e. u
生果即係邊度 ? ! H5 t5 T, j/ s/ H) D' R+ l
同樂 ?

王子19890128 發表於 2018-11-6 09:39
- ~7 n- X. a; `, v; `/ R! p回復 最愛是你 ##76 的帖子
; C7 ]: A7 O6 Q  Z* \! j. a% u6 i
; c, F) @( h7 Y( T! r1 ^6 xc兄,好耐無見,恒生個度有件個樣後生航左來,星期三會走,馬尾,劃左眼線,來左好多次,不過近半年無來,佢早上到六點先在的

6 I1 T/ l4 F4 h3 a* m6 }" y3 X多謝報告.六點都好早下.
9 M" n5 `6 M9 @; |! L/ p可恉依家先見到
: V0 b4 n- \4 i) ?2 ~" E/ b

王子19890128 發表於 2018-11-8 11:02   ~1 Q9 `2 T! T4 G
回復 ryuki13 ##83 的帖子0 ]# W3 s& v3 C4 i% E) _! |4 v6 f

& ?; U$ k' M1 G, l* u) i' j如果無阿頭,我夠膽,生果我都會出聲,我覺得我係出,佢地為錢真係要公平

, r) ^& U2 H  f4 }& G. g生果就老闆娘,
' D% ]: D4 p9 i. ]$ l5 ]巷仔好似無阿頭
# ^; K3 X6 H) {. [, t& x7 @- u郵局就唔清楚.好多阿叔阿伯坐係對面張石椅..) l$ O* K/ q* L4 h: v3 J. d. X
* y; ^4 d) R9 R$ v; }

王子19890128 發表於 2018-11-8 23:27   v# A8 m6 ?8 m- @9 o8 u5 b
回復 最愛是你 ##88 的帖子
9 n4 s7 f9 R  h3 S- T. S
! M+ f8 `# M( q; k有個消息,應該係堅,我自己就寧可信其有,生果有件陀北,4眼既,長頭髮,得一個係咁 ...
% d8 c+ ]: _6 y8 n9 i$ b
生果個老細咩都唔理,搞到個場差晒,我都無去好耐了

生果果頭無食好耐,係2,3年前食過一個無撈味7日一波肉地高身人妻之後家陣反而睇好老人院近果頭,見過有d人妻30幾都唔錯,不過小有,同埋幾日就唔見左,應該都係7仔黎,話說琴晚又見到怪獸大奶大媽係恒生行過,死啦重口味左家陣覺得自己

我一向都唔食生果,巷仔兩邊入夜反而多野食。岩岩都幾旺總共有十幾位囡囡,可食用都唔少。

回復 顏面騎乘俠 ##94 的帖子
, x) O4 B# m* Z0 I" p; S7 b, e" k) t% A# d( H/ f
但係環境真係麻麻

王子19890128 發表於 2018-11-11 11:49
: }4 w* ]! H7 j& s% ?回復 王子19890128 ##96 的帖子. a6 ~3 c0 P- K- D

7 [# q. @1 O: P0 r; Z岩岩同樓下個睇場傾計,吊,佢叫我唔周圍吹出去,即係個條4眼陀北係堅有病啦, ...
- d* M, Z% s6 y. A+ i4 s" ~
係咪帶四方粗框黑眼鏡果個?如果係都做左好多年了

生果少幫襯,去開行仔
5 `8 u  r; m* r