[浦點交流/分享] 繁華落盡的東莞KTV

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

這篇文章代朋友出post的,鑑於上篇久違了的長安K分享後,反應非常熱烈,以至K場收費亦因此暴漲,所以今次純分享,歡迎討論!

自從上次參加朋友的生日聚會後,很想再組團去這個K場,原因是因為雖然囡囡不多,但發現也有些不錯的。於是跟朋友商量後,決定在這個平台嘗試招募志同道合的師兄一齊去玩。在一星期的招募過程中,雖然只有兩個師兄跟我聯絡,但很感激他們對我的信任。

由於師兄們之前都踏足過這片樂土,所以我們就各自起行,約定好時間到達會場。網上招募的師兄最後多帶兩位朋友,而我這邊亦有五位朋友出席。在媽咪的引領下,囡囡們陸續進來,經過一番甄選後,新認識的師兄們全部都選好今晚的女主角,高佻、清瘦、可愛、年輕全部屬於上品,畢竟師兄們都是老江湖了。

事前在網上是招募不太喝酒的師兄,所以預計酒水在三打之內。房內有師兄們玩大話骰,有些唱歌,更有些帶了啤牌來玩德州撲克,當然攬女抽水才是大家的目標。玩到十二點,埋單的總消費是九百多,加上DJ、少爺的服務費,每人平均才150元。再次印證就算不太喝酒也可以玩得開心盡興。之後大家興高彩烈去吃沙鍋粥,然後就帶囡囡上房做愛做的事。第二天跟幾位還沒離開的師兄午飯後就坐車回港,結束這次完美的聚會。
回復 passsol ##1 的帖子

帶囡囡上房幾銀?
回覆 讚好 不讚 使用道具

最重要的肉金消費+服務態度沒說?

游下游下 發表於 2018-8-7 08:02
最重要的肉金消費+服務態度沒說?

因為我沒叫囡,所以比唔到評價,留返比有叫囡的師兄回應吧!
不過就我眼見的,K房態度唔錯,完全配合,無玩手機。

重點女女服務如何,講真現在上房過夜D女通常都是死魚態度兩Q止步甚至半夜閃人,如果是態度良好都算是玩得下

cchkaga 發表於 2018-8-7 10:04

重點女女服務如何,講真現在上房過夜D女通常都是死魚態度兩Q止步甚至半夜閃人,如果是態度良好都算是玩得下

你的意思是只要唔死魚,多過2Q,同埋唔半夜閃人就係可以接受,對吧?
我唔係當事人,答你唔到。不過無聽到有人投訴死魚,無人投訴半夜閃人,以於有無多過2Q就要當事人解答啦。不過其實條女痴唔痴你,其實係K房玩既過程中你都感受到啦,佢既態度取決於你帶唔帶佢走啦。深圳既女仔我唔知,我好少去深圳玩,但東莞既女仔,唔會K房一個態度、過夜又另一個態度囉,咁樣好容易精神分裂的。

有機會我都想參加

passsol 發表於 2018-8-7 02:54
這篇文章代朋友出post的,鑑於上篇久違了的長安K分享後,反應非常熱烈,以至K場收費亦因此暴漲,所以今次純 ...

Ching, 再组團的话唔该pm小弟,谢谢

都還可以啊

有機會我都想參加,好低玩

懷念東莞

Will you go again in October?

下次去一定 pm小弟呀

是什么时候的?现东莞可以这样玩了吗?

东莞辉煌不再

Thewho 發表於 2018-8-7 15:11
Ching, 再组團的话唔该pm小弟,谢谢

如果再開團都會去組團區招人的,密切留意。

坐檯都已經$500,其實都有好多雙面的。

fy9413 發表於 2018-8-7 18:43

都還可以啊

係呀,唔可以話滿足晒全部人,不過至少大部份人都滿意。

打電話啦 發表於 2018-8-7 21:00
有機會我都想參加,好低玩

我地唔太飲酒先咁平。。。。