[曼谷] healing hands outcall 叫上房 // Kate

41000 元錢 回覆本帖可獲得 410 元錢獎勵! 每人限 1 次
簽到
泰國夜店類別: 正宗按摩 場所名稱: healing hands Kate 網址: https://healinghandsthailand.com/product/no-14-kate/
是次消費: 4000~5999銖 日期: 2018-08-11 消費意見 一定要試 返啅指數: 9/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

又係扒4台見近排都幾多人試呢間咁就膽粗粗叫返嚟試下, 加咗wechat之後就問佢邊啲囡囡得閒,咁佢會send個price 同囡囡張相過嚟。
睇完之後就揀咗kate, 睇得出有肉地但個樣幾淫。
https://healinghandsthailand.com/product/no-14-kate/
囡囡嚟到之後佢會再wechat叫你畀房號同埋你酒店登記全名佢等佢可以上嚟房。 入到房之後佢就去廁所換返工衣出嚟, 跟住就攞定浴巾鋪床叫我趴低開始正骨, 開背都正路,我揀咗油按plan,1100匹120分鐘, 按按下背到大髀嘅時候佢就除咗我條底褲, 按大髀嘅時候都會有意無意咁high到碌鳩, 之後轉身按左幾下小腿咁佢就問使唔使special, 開價話1000匹打飛機, 2000匹boby to body, 4000 匹先至有得扑, 最後講到3000匹。 跟住囡囡即刻除衫就搽油琴上嚟body, 搽咗油個body又暖嗰個feel好舒服, 同日本吉原嗰啲nuru感覺好唔同。 body完之後佢就帶袋然之後就坐上來(冇吹, 但係已經硬撚曬, 我都好想即刻開波), 女上個feel好正望住佢對淫眼,跟住之後佢烏身埋嚟車嘅時候揸住佢個彈手嘅蘿友真係爽到仆街, 轉男上嘅時候揸住佢嗰對好好肉地嘅大脾係咁拍拍拍拍拍拍拍, 一路車一路拍嗰啲肉撞肉嘅聲真係唔識點形容。 轉狗仔式趴低後入嘅時候個籮柚咁鬼大彈真係好好屌, 扒住後入嘅時候原本由夾腳變做分開佢對腳一下入到底,囡囡叫到拆天, 有少少唔好意思, 但我心諗半夜喺酒店唔扑嘢,做乜喎? 咁就繼續大力屌倒同佢一齊高潮嘅時候出野。 扑完野之後一齊去沖涼,沖完涼仲有少少時間淨佢就幫我按頭。 醒咗200匹貼士畀佢之後就送囡囡走。

呢張相個feel比較接近女女真人但係當然膚色係黑好多啦

登錄/註冊後可看大圖

補充內容 (2018-8-12 12:12):
中超,但手感ok,1 d都唔硬

回帖獎勵 +410 元錢

之前睇到有ching講呢間都想試,多謝師兄分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享…開始多師兄玩尼間,彈起左之後可能會多啲新女😂
總數4300thb,唔可以話平…但都係開得開心😉

師兄可否俾下wechat,多謝!

多謝師兄分享,玩得開心就好

xoooxjj 發表於 2018-8-12 12:56
師兄可否俾下wechat,多謝!

wechat
opmm80

價錢比較貴左少少喎!

可遇不可求嘅小淫娃

kukoc 發表於 2018-8-12 11:58
又係扒4台見近排都幾多人試呢間咁就膽粗粗叫返嚟試下, 加咗wechat之後就問佢邊啲囡囡得閒,咁佢會send個 ...

Kate官網張相,成个師奶咁,尼張索好多!不过應該幾肥下。

愈黎愈多人try呢間
不過講真上到黎唔岩心水正骨都合理價😂

i will try this place next trip. thanks info

師兄又食到好嘢

加埋唔平喎,不過就勝在方便。

回復 kukoc ##1 的帖子

1000匹打飛機, 2000匹boby to body, 4000 匹先至有得扑
這樣的cp值有點低,但是勝在方便

正常可以講價,打個5折差不多

回復 kukoc ##1 的帖子

請問師兄佢來回酒店要俾車馬費嗎

整體唔算平
但對於想足不出戶既師兄黎講係一個唔錯既選擇

1100+3000即係4100銖120分鐘揼骨包一q, 老實講除非手骨真係好得,或者條女真係好索,否則性價比麻麻地,仲要係以照騙揀女有中伏風險,同埋服務應該冇保證,所
以我pass

作為比較,一般日式按摩店例如毛毛outcall都只係3000左右之嘛

我都係中意一路睇一路揀嘅過程多啲

師兄都係懶出街搵
相信出街會有更好

非常精彩的報告! 4300 全set 還可以啊