[媾女勝地] 送一對大波(⊙ ⊙)本土G cup

800 元錢 回覆本帖可獲得 100 元錢獎勵! 每人限 1 次

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

登錄/註冊後可看大圖

淫女:海洋 164/G/23歲

除衫後一見佢身材勁正 !! G杯大波, 美腿, 走肥, pat pat有肉好圓, 佢侍浴細心, 我忍唔住同佢又車又摷

之後佢仲自動幫我水簫, 好有heart.返上床佢主動先, 法式熱吻, 錫佢頸, 錫佢lin, 佢合埋眼好咁, 輕摸佢妹妹

好快起水, 到佢還擊, 慢慢錫我耳, 下巴, 頸, lin lin, 用?同對大波係我身上走黎走去, 跟住環保吹, 時快時慢

奶埋我支棍既兩邊, 棍身同掍頂, 食蛋鍚袋, 好舒服 !頂唔住帶套, 先女上, Ok唔錯, 女女對腿咁修長

當然要轉個姿勢推車啦, 埋鏡位推車, 女女pat pat有肉好圓, 成個cushion咁, 插入去拍拍聲, 佢pat pat d 肉都震

好正 ! 女女反應唔錯, 回首獻吻, 推車都車住做, 好feel, 我就索性加速狗仔推爆完事~~

回帖獎勵 +100 元錢

瘦底大波妹妹  

回帖獎勵 +100 元錢

回復 滷蛋蛋大叔 ##1 的帖子

G杯大波吹騎出色。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:48