[澳洲] Syd Tiffany's Girl

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

這邊比較少報告就分享下之前去 Tiffanys Girl
係 surry hills  central station 行去非常容易找,  媽媽生開門, 就帶去一間房坐低,間房比較細,但見裝修都有落過心思,

之後同佢個網頁 roster 一樣有六個女女一個跟一個入嚟 打個招呼講自己乜名,跟住好有禮貌咁問下我有咩想問就行返出房

六個都唔錯,真係有d選擇困難, 跟住媽咪入嚟問揀邊個 就揀咗個剛剛最好笑容果個,
女女入黎帶上房,開大燈驗J,係AU 鬼佬大場都會咁做.雖然係有d異相,不過咁樣大家安心都係好

原本想試 SPA 房 但見個 spa其實好細,又想都係一個鐘都冇時間玩咁多都係要普通房算.畀咗錢之後囡囡出去攞嘢,沖涼就自己黎

講番女女澳洲人25歲身型好唔高大可惜只係 B 波,皮膚非常滑, 全程有講有笑,
擒高擒低抬抬擔擔都冇黑面 服務幾好,唯一就係只可以細細車.問下原來有d女女直頭唔可以車.同見女女好睇重清潔,好幾次佢幫我擦擦手才點某d位

開心時間一個鐘 就好快過咗之後,再沖涼後女女就送出去.

整體幾好但價錢就一d唔平.但如果冇其他推介走之前都應該會番桌

唔知 Syd 重有冇其他鬼佬場值得試下 ?
回復 psee4f ##1 的帖子

謝謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

咩價位?Thanks for sharing!

If you prefer local Aussie or Caucasian gals, should also try Stilletto in Parramatta Road (adjacent to Sydney University). The basic course per hour is Aus$ 50 higher than Tiffany's Girl

多謝樓上師兄提議,我都有去stiletto 睇過但係 揀錯時間 去定乜嘢 ,真係唔係好揀得落手,唔知仲有冇其他選擇 ?

kongtat 發表於 2018-8-14 22:12

咩價位?Thanks for sharing!

$320一個鍾

多謝師兄分享報告

Thanks dude for sharing! Really appreciate!

有冇環吹指插 ? thanks

回復 supnew ##9 的帖子

鬼佬店一般冇環吹

psee4f 發表於 2018-8-16 23:49
多謝樓上師兄提議,我都有去stiletto 睇過但係 揀錯時間 去定乜嘢 ,真係唔係好揀得落手,唔知仲有冇其他選擇 ?

If you could not pick up any girl in Stiletto, I guess you would not be satisfied with the girls of other brothels. BTW I remember that in Stiletto we usually choose the girls in the lobby. To protect the privacy of clients, the management dims the lights in the lobby. You may miss some pretty girls under a less bright condition.  

psee4f 發表於 2018-8-21 13:58
回復 supnew ##9 的帖子

鬼佬店一般冇環吹

食鬼妹都係德國 fkk 最平最好服務, 100 歐元就有環吹大車指插口爆

回復 jon_traveller ##11 的帖子

I do meet the lady at lobby , I think one of the reason was I go on a Sat night go the picking is slim, but are there any other suggestions ?

回復 supnew ##12 的帖子

希望有機會 機會一定試下

多謝報告,有機會要一試。