[中國內地] AQ晴天 嘗試走出自己的Comfort Zone (真人相4張)

火.. [複製鏈接]
名稱: AQ~晴天
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A77512-尖沙咀-美少女-AQ~晴天.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

這幾日返工真係日日被老闆屌, 苦不堪言, 今日爆咗單大鑊嘢, 心情都一般般, 好想放工relax下...見到AQ今期好多女, 問下有咩介紹, 主持人建議AQ晴天, 睇adv見到我記得係前Q記女, 應該硬件質素有保證, 約到放工岩時間!

一如以往準時到達準時上房, 見到女女比想像中靚啊, 本身皮膚都好白, 穿著白色裙, 就更漂亮, 而且看起來有點氣質...身型不俗...agent介紹唔錯!

AQ晴天, 湖北姐幼偏姐, 瘦身材得黎唔算好瘦, 剛好, 白滑, 樣子娟好, 身材都幾好, 有大B波配pink lin pink gap.....女女對我經常笑, 好有禮貌, 斯文, 感覺有點像日劇中既中學老師, 或者係full time 家庭少婦,,,, 剛好我放工真係好累, 有個日系靚女幫我服務感覺良好, 主動堅持要幫我除衫, 但出身草根既Jason始終唔慣所以都係婉拒, 沖涼時臉貼臉咁沖, 攪到我好鬼害羞....女女叫我放鬆下, 我話近來工作太大壓力, 很累....女女安慰我話凡事怎會盡人意, 但求無愧於心....每次有眼神接觸, 女女都會好sweet咁笑一笑, Jason心情都好返d.

上到床, 女女先叫我用李斯德琳浪浪口, 仲好細心幫我抹乾全身, 從女女行為同房間整潔度都feel到女女喜愛乾淨, 剛好Jason有少少潔癖, 岩曬河車...浪完口, 主動大車, 再開如錫我全身, 邊錫邊望著我, 邊吹邊笑有av fell...做愛過程雖然冇四川佬, 自由鳥, handsomeCR9, 卡斯等猛男咁插到條女高潮四五次, 但都有大車追車, 而且女女有自然水冇落ky(應該), 所以感覺唔錯......

事後同女女傾下計, Jason同女女講今次轉了公司, AQ出名是優質服務, 女女話自己功夫唔好, 但都會努力努力...Jason聽到女女肯努力走出自己Comfort Zone, 都祝佢今次來香港上班會得到佢目標...附上真人相4張, 希望大家會支持和喜歡AQ晴天!!

DSC03450_mr1534259531223_mh1534262171737.jpg DSC03472_mh1534262077797.jpg DSC03468_mr1534258994087_mh1534262031500.jpg DSC03485_mr1534259257069_mh1534262142293.jpg

相關帖子

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you for sharing

多謝分享。

好正喎

多謝師兄分享

乳過天清😍😍😍

感謝師兄誠意分享

好靚好正

多謝分享

jasonjasonng 發表於 2018-8-14 23:31
這幾日返工真係日日被老闆屌, 苦不堪言, 今日爆咗單大鑊嘢, 心情都一般般, 好想放工relax下...見到AQ今期好 ...

有大車同追車嘅乖乖女

Thanks for your sharing

有樣有身材。

好吸引!

多謝ching分享乖乖女

幾靚女喎

多謝ching分享乖乖女

回復 jasonjasonng ##1 的帖子

谢谢師兄分享

呢條女好得喎!明星相頭,模特身形加大波長腿樣樣有!是也!

意見真係高質