Club 9 八月茶舞

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今個禮拜終于偷跳去了Club 9,因為老戰友們今周沒空,但老虎和小朋友下周回來,所以只能單兵行動。

簡短報告如下:

消費: 茶舞套票 $1498,囡囡肉金+補公司檯鐘 $2100 - $10500 範圍,已是大叔的我當然只消費 $1498+2100 = $3598

過程: 7pm到, 睇了 5 round (應該 70-80位), 坐檯12位女孩,選了白牌西安妹,之後上房 1Q。

如果師兄回帖反應好的話,再補個 K 房攻略。

D 女質素如何?好貴果D係咪好正?
回覆 讚好 不讚 使用道具

終於等到師兄出動

單拖都可以睇gen多round,真係犀利

回復 四眼咸仔 ##4 的帖子

very nice report , please posting,  thanks for sharing

多謝師兄分享

HK_Nigel 發表於 2018-8-16 11:39
今個禮拜終于偷跳去了Club 9,因為老戰友們今周沒空,但老虎和小朋友下周回來,所以只能單兵行動。

簡短報 ...

睇了咁多round 媽媽生有沒有唔高興,有沒有比小費媽媽生,酒水錢套票夠唔夠比,一共坐了多久才上房,一共消費多少,單客會否被歧視,最重要小姐質素如何,如果埋單三千幾又不是太貴喎。

我有興趣睇K房攻略,謝謝

真的是买单三千就真的不贵,有时也想单拖去玩,但就以为不受人欢迎所以不想去看人面色,原来师兄玩得开心,日后也要试一下单拖去才行

回復 HK_Nigel ##1 的帖子

Club 9的茶舞套票 $1498已經好耐,囡囡肉金以及公司檯鐘要加上二千一元以上,加埋真係唔平.

茶舞三千幾落樓都差不多了

raymng 發表於 2018-8-16 11:49
D 女質素如何?好貴果D係咪好正?

整體質素很好,超模和 SK 比其他女孩高一两班。

lyc118 發表於 2018-8-16 15:05
終於等到師兄出動

師兄幾時出動。

四眼咸仔 發表於 2018-8-16 16:29
單拖都可以睇gen多round,真係犀利

一般閒日 9 pm 前,囡囡多客人少,Mami 不介意客人睇多幾 round,慢慢選。你也行,快D行動,

黄华德 發表於 2018-8-17 08:16
真的是买单三千就真的不贵,有时也想单拖去玩,但就以为不受人欢迎所以不想去看人面色,原来师兄玩得开心,日后也要试一下单拖去才行

是 HK$3600,不是 3000,但不含酒水和唱K。覺得負擔得到,便快D行動。

JIMMYANDREW 發表於 2018-8-17 14:35

Club 9的茶舞套票 $1498已經好耐,囡囡肉金以及公司檯鐘要加上二千一元以上,加埋真係唔平.

所以都轉埸玩桑拿。

seabird 發表於 2018-8-17 18:10

茶舞三千幾落樓都差不多了

Yes, 夜總會現在就是這個基本價。

vv--vv 發表於 2018-8-16 23:34
睇了咁多round 媽媽生有沒有唔高興,有沒有比小費媽媽生,酒水錢套票夠唔夠比,一共坐了多久才上房,一共消費多少,單客會否被歧視,最重要小姐質素如何,如果埋單三千幾又不是太貴喎。

(1) 只要選到囡,做成生意,睇多幾 round,Mami 不會介意。
(2) 冇比 tips,但禮多人不怪。
(3) 我喝茶,HK$ 3600 不含酒水和唱K,套票包兩罐啤酒。
(4) 5 個 round,在K房大約 60-70 分鐘。
(5) 囡質素很好。

Very nice good for you thx for sharing

HK_Nigel 發表於 2018-8-17 19:18
(1) 只要選到囡,做成生意,睇多幾 round,Mami 不會介意。
(2) 冇比 tips,但禮多人不怪。
(3) 我喝茶, ...

多謝回覆,NC只是去過一次龍會,坐了幾轉囡囡,飲下酒玩下大話色,不過要同時應付兩三個女孩有時都幾辛苦,所以人多去才好玩,不用不停找話題,壓力冇咁大