喜必勁一問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問各位,宜家喺咪無左喜必勁買呢?以前屈臣氏有,宜家吾見有
回復 小澤瑪莉亞 ##1 的帖子
* J% e" t/ o4 W5 f% r
2 N' G; N8 B1 H5 d" P( h8 W' C師兄用過?
6 n1 X! H$ a% g1 L4 N6 a* N好用嗎?
同神油差不多& u' w/ ]2 {$ p9 [7 l! u% m/ h8 L
都幾那下
回復 taskforce ##1 的帖子
! h4 o( Y. w, _9 u# C4 v- M7 r2 e& ^) ~) y0 _6 @9 @( Q5 i
用過,都有幫助,不過吾可以太多,好那
1 g- Z2 ^/ C) i) x! z/ u2 l
好那 % }* b0 n  e% \/ D2 Q+ g
咁會唔會連對手都覺得那?
回復 taskforce ##1 的帖子* y9 N: r# M% P% G4 d1 Z

2 R! u/ ^8 `# ?1 ?2 b7 F0 Q咁又吾會,所謂既那只喺feel到敏感度無咁大果隻,喺可以耐左,而且都幾容易控制想射果下。不過宜家無得買啦
want to try that , no more change la
係咪真係有效
人地吹咪一口都係?
依隻我都用過.
+ s) u) Z8 Q( K但用完成條野麻哂.. 有時硬唔起.
# ]6 W4 t8 o+ w" R若果用完 皮膚未吸收哂. 又俾條女吹.$ [4 W  p1 J, `* n2 h
條女個口又麻 # M' u. n% a0 @4 R4 W- |1 f# I' v

2 s+ \& r8 w! _+ G中過招以後. 唔多太想用. 食必利勁好過

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:36