純粹吹吹水

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

終於正式顯示其真正市場價值,早在半年前巳斷言馬主席拆肉削皮變賣騰訊最能賺錢的交易平台,剩下的就只餘下大眾對其推出手遊的吸金能力,這便變成只賭願景毫不實際,當時395元很引人暇想認為可升上四五百甚至六百,未免太天真了 ! 現在那批曾接火棒的人巳成為大閘蟹,近期的風浪今日的騰訊是抵擋不起的,股海專吞拼貪心人,小心小心 ~

我估300必穿
不過總有人撈底
基金股
又有牛熊
影響埋Hsi佔比又高
散戶如果唔係有一定實力咪沾手
回覆 讚好 不讚 使用道具

有線第一台財經節目,佢條L樣羅尚沛,...話騰訊一跌穿400元要即買,...話有望升上5百幾蚊,...佢都戇尻尻,...而家跌到330幾蚊....另一條L樣胡孟青,在1月話今年2018年全年暢旺,...恆指可能升至36000點,...佢又係尻UP害死人,...信佢者死!

我唔炒股,...等睇佢地點死!

我估2019年7月4日美國承認有外星人或實施new world order

唔知大家知唔知,1969年7月4日,美國首次人類登陸月球,(我1975年出世,我覺得佢地登月係做假)
而下年2019年7月4日,就係佢地登月50尻年
我估美國有重大事件要CONFIRM,...應該不離兩件事,1.承認有外星人,2.實施new world order

由特朗普做總統至今日,(我估係共濟會特登選佢出黎搞事),搞貿易戰,中國已叫佢唔好挑起事端,但佢係要搞,仲有搞中東石油及戰略重地以色列,土耳其,種種跡象顯示有重大事件快要發生!!!

大家要有心理準備,2019年7月4日,重大事件快要發生!!!

股上股落 週而復始

愈跌愈有

真係玩死呀呢幾日

跌穿300係未來幾日既事,
我覺得

700我覺得都係太危險,寧願要5號仔