求女用催情藥推介

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老婆性冷感,求催情藥或春藥推介5 S5 G( s$ y1 I) G  M1 ~- j
方便請PM8 h7 k. _+ w) Y7 G# Z
我都想要!
我都想知喎
9 }5 O. n5 Q1 @1 ]% X/ r# |
咁慘! 去吓旅行會唔會好D呢?
" n/ |" c9 W- ]# R! N可以考慮房内有温泉池的地方, 浸下玩下,比較易有性趣。
有無D男女合用的催情藥呢?
邊度有 我都想要
荃灣工厰區有一間上樓性商店有D6催情水買 但聽講D9系最好 香港好似無得買 大陸性保健商店有好多催情水買 但帶返香港就吾知得吾得!
元朗有間性商品店都有得賣, 大部分都係來自日本
想知地址, 請PM...感謝
回復 ncjk ##8 的帖子  H5 Z. |" D6 A# q4 b

4 \. ]7 f& z2 U! {: ^' M師兄,同求店名/地址。- r; [- ~. ]) \: s

( h2 \* s& p8 U0 S; t& C先行謝謝!
我都想知
以前條女有玩過潮吹貝 日本貨
回復 umoron ##12 的帖子
: g$ A: v* l. \2 j9 u/ p! D
! q% S6 o0 X+ M' h師兄,可否介紹吓?
; c  I: @  q6 _& N  o" }$ `. u
師兄,我都有興趣求pm
相信不少人有這烦惱!
邊度有 我都想要
回復 ncjk ##8 的帖子
9 `0 f) P" g3 }  g% `4 y) B3 l5 J5 e/ d6 t
想知地址
umoron 發表於 2018-10-4 16:45 ) Y* s- j0 z+ Z. Q, ]6 A4 h
以前條女有玩過潮吹貝 日本貨
4 x. M. U9 {3 ?1 M
師兄可以講詳細小小嗎?
回復 尤佳 ##1 的帖子2 F2 E+ P  j1 M( p8 P6 b) G! |
% p2 \. p7 S3 r4 @& o  p
網上有得買叫做紫色淫狼,我用過,好掂,當然價錢有點貴
師兄 我都想知

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 01:17