求女用催情藥推介

我也想要
. ?) I& a  J! F2 B+ l% v& _& C
師兄可以講詳細D嗎?
  G# J- k) T% |# _" m3 k  p: h) n
可以pm我嗎
求pm我都想知道
準備去元朗睇,女朋友需要
唔好用呀!用了你條女易生乳癌㗎!
求pm我都想知道
回復 beckham23 ##28 的帖子
* F1 [. S( F5 W
5 X+ N  M5 ~9 q係一種媚藥
請問香港在那能買?
回復 keung301 ##3 的帖子
$ ]$ N7 t/ _: d; M+ \& @, ?. K" Z8 C8 _2 z/ f) d  r9 A9 G; ~) c
通常街合法買到的都是冇用架!
回復 火武威 ##19 的帖子
) [  G' z  o4 Q' v/ i4 |8 o/ Q" c0 n. e4 d) ]
Ching,可否pm小弟纲址,谢谢
用手機回應 火武威 #19 的帖子( z. e' H8 G2 p  @( v0 X% J
' l0 L6 v/ n! I$ Y
師兄,請pm買的方法
火武威 發表於 2018-11-15 19:46
$ A; ]9 T/ N  N! N" S- l回復 尤佳 ##1 的帖子
! }( C  ?0 j! z/ p& V
# F+ T; R1 F9 T# W網上有得買叫做紫色淫狼,我用過,好掂,當然價錢有點貴

: N, X4 e# i5 O% i$ @是否要台灣寄到香港?香港有嗎?請 Pm, thx
ncjk 發表於 2018-8-31 19:49 $ n5 M9 c1 h8 v% a
元朗有間性商品店都有得賣, 大部分都係來自日本

2 \$ I- K0 n* P' t2 t" Y* d# \請問元朗邊間?thanks
回复 尤佳 ##1 的帖子) l- D4 H, J& ~/ D5 ^

( U' A( X+ P1 j5 M同求,即时即用的最好,谢谢
我都想知,好有需要
親身試過有隻催情香水,好得!
試過喺日本買、有三條女用過都爆哂水
billy2000 發表於 2019-8-6 14:27
/ f) X+ {0 }3 g1 q試過喺日本買、有三條女用過都爆哂水
; Q4 ~4 e: [2 R8 T* Y( D2 {
咩牌子師兄,有無相片?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 10:07