樓主: 任我淫人妻

[指壓囡囡] 双飛玩法分享會?

母女丼最好玩
最爽玩法應該係一個慢插,另一個鑽菊花
利申:係東莞玩過,回味到宜家
以前十幾年前係東莞試過,雙胞胎姊姊,十九歲,真係好正,全程玩足90分鍾,最重要係做既時候吾使換套,一齊吹,一齊啜呢D基本係冇問題,慶幸當時有個相熟既經理先至可以book 到,而家諗返起都好懷念,可惜而家上面就.....,冇啖好食
如果相頭、年紀、身材可以「將就」一吓的話,指壓雙飛係幾好的選擇!我試過有一次三飛都好玩(果次因為我果「兩個相熟」阿囡話佢姐妹剛收工,問我有冇性趣玩三飛,話人都收咗工所以收平d)
指壓多飛好玩之處係「同時環吹」,兩、三條脷同一時間瀬「奔州」堅正!當然,做時是要換套的!不過咁講,我玩的底線是一定要帶套做!所以從未試過在指壓「環保做」,也沒有口痕問過d阿囡可否環保做。如果有阿囡敢問我要唔要環做的話,我就以後不會「再」找依個囡了!當然,我知我是天真的,因阿女「冇」開過口並不代表佢「冇」做開。
其實指壓差不多個個都環吹了,但如有師兄想多飛「同時環吹」的話就最好落booking前問咗先,免得到時貨不對版!
對於我本人來說,在指壓多飛時我未必會屌西,因同時要屌幾條女時好「手忙腳亂」,未必enjoy! 所以有時可能齋玩吹爆,齋瞓底,任d阿「囡s」自由發揮,吹到爆為止,都相當relax !其實邊毒龍邊口爆都幾唔錯架,如加多個瀬住Lean 頭的話都不失為一個good try呢。
lokielok 發表於 2018-9-19 10:57
如果相頭、年紀、身材可以「將就」一吓的話,指壓雙飛係幾好的選擇!我試過有一次三飛都好玩(果次因為我果 ...

我都鍾意齋吹爆
jacky2009 發表於 2018-10-18 08:23
我都鍾意齋吹爆

有相頭,令你好有性冲動的多數唔識吹!唔屌得太落果d,返而吹功一流!所以,大多數時候,捉住個吹得出色的,都「只能」玩齋吹爆!haha!
ZING 發表於 2018-9-18 18:12
以前十幾年前係東莞試過,雙胞胎姊姊,十九歲,真係好正,全程玩足90分鍾,最重要係做既時候吾使換套,一齊吹,一 ...

親姐妹檔最好玩埋中出就正到飛起
咁邊間指壓場玩雙飛好D,感謝
雙飛我會由得佢哋自由發揮!
以下係小弟一份雙飛報告:

[雙飛報告] 偉哥哥被雙妹極至蹂躪, 美妙 ~ Yoyo & Ivy

前言:
某天心血來潮,想做次雙飛,微信 Cat妹講明以下要求:
雙飛雙吹,要吹奏無間,口爆之後要接力事後簫。

雙妹一入嚟,打個招呼,小弟自行解甲,一路除兩個一路施以龍爪之手係咁抽水,雖然兩囡可以即尺,但小弟婉拒了兩位姐姐的好意。

慾室篇:
同兩條慾蟲齊齊入慾室,六隻手,兩把咀齊齊工作,未幾個個都全身鹼液,磨左兩三分鐘,過水後,前後上下四路同時遇襲,最後雙咀集中同一目標,強攻小弟名器,含吹瀨啜乜都齊,小弟此刻還未動容,兩妹提議乾身再作牀上強攻。

牀上篇:
小弟一向不做獨龍,取仰睡姿勢就看你如何強攻,首先Ivy專攻上路,左右 LIN都比佢瀨到硬硬地,仲成身口水,Yoyo唔洗講就梗係集中吹簫,簫功上乘有力,未至頂班但我諗好多新仔到呢刻都可能已經爆咗,之後兩囡換位,輪到Ivy吹簫,Ivy簫功偏柔,兩囡一剛一柔,實屬至極享受,Yoyo呢刻特然從上路徹退,強攻袋底,暖暖的口水溫度加埋Ivy嘅陰柔簫功真係絕配,Yoyo此刻再由袋底轉攻棍頂,冷不提防Ivy將我雙腿提起,施以提腿獨龍深鑽,呢刻真係百般滋味在心頭,亦想像到女優比男優前後夾攻嘅滋味,真係又痕癢又興奮。

到咗呢刻小弟興奮度已到60%,硬度已達90%,兩妹見我咁硬Yoyo搶先策騎話非常正,囡囡好識享受自己揾啱體位即開Turbo超越頂峰,超越頂峰亦不忘照顧好姊妹,即刻讓位比Ivy,Ivy比較被動,要我上頂送佢一程先能超越頂峰。

完結篇:
兩囡嘆夠之後呢梗係要埋首工作啦,Ivy負責上路,Yoyo負責下路,Yoyo簫功係稍勝Ivy,含吹瀨啜,由棍底至棍頂每一mm都無走漏,終於成功口爆,黃金三十秒不停刺激敏感點,直至憶萬子孫盡收口內先離口,Ivy看看棍頂見仲有兩滴就一口擔落嚟,真係兩滴都唔嘥,又啜足三十秒,偉哥哥就咁就完成咗喺美妙第一次嘅雙飛創舉。

總結: 兩囡異口齊聲話:你真係好勁。

註:由瞓低開始到完事,我嘅背脊無離開過張床。
用手機回應 箭神 #32 的帖子

好精彩,唔駛換套嗎
ericbady 發表於 2018-11-24 22:31
用手機回應 箭神 #32 的帖子

好精彩,唔駛換套嗎

梗係要換啦。
正呀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:06