[食家報告] 沙巴亞庇 massage (第一次)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟第一次發貼, 請多多包涵
話說兩個禮拜前約咗朋友去沙巴潛水, 去Mabul前一個人係亞庇轉機,順便停留兩日睇吓有咩玩。 第一晚凌晨12點先到,直接去酒店。喺酒店瞓唔着,就玩手機俾我搵到馬來西亞嘅141論壇。睇咗好多報告原來呢度都係玩半套為多。第二日瞓到中午起身就頭暈身㷫心跳加速,可能琴晚睇得半套店資料太多,心郁郁。小弟成世仔從來未出嚟玩過,今次見自己一個人,人一世物一世一定要試吓。就一枝箭咁叫咗一部的士準備去大馬論壇介紹嘅大腳丫。小弟怕羞,上咗的士唔敢直接同佢講去邊,有同你講咗去附近一間餐廳,自己行過去。
落咗車後搵左30分鐘先搵到,差一點想放棄,原來地方都幾隱蔽。係一個工業商場嘅2樓。入到去就比前臺帶咗我入一間房,都幾細剩係得一張按摩床同埋好黑。小弟非常緊張心跳得好快。等左5分鐘有人拍門,個樣唔得(4/10) 佢用普通話問我有冇預約,原來佢拍錯門,好彩。再等左10分鐘,有個女仔入嚟。 個樣都ok加埋短裙,同佢噏頭。23歲湖南妹66號。佢幫我除衫叫我訓係張床,按摩左30分鐘。我成世仔未按過摩,不能評論佢嘅手勢,只係覺得好舒服。佢就成個人瞓咗係我背脊上,係我耳邊問我要唔要,當然話要,佢話要200出火,我話想要波推,佢話+100。 波推簡直係多餘冇feel浪費錢。佢打咗好耐都出唔到,換左兩次手有啲攰。就開始同我大車,我開始有feel, 5分鐘後就比佢搞掂。完成左我第一次揼邪骨,成個人舒服晒。
事後交換左個v7,佢話嗰晚得閒,想係我酒店晚。我話諗諗,因為明天早上六點機。出到正門交咗$58房錢就走。

回復 r6tse2 ##1 的帖子

第一次玩得唔錯。
回覆 讚好 不讚 使用道具

Good report... KK is an interesting city

馬幣358貴咗D
沙巴平均200多小小

200 是馬弊嗎?

是否可以開大呢?

去到外地仲食大陸妹

what‘s the website can you pm me?many thanks

$3xx係馬拉搵大陸妹起機.........

多謝師兄分享