[港島走地G] 第一次3p

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

咁大個人,都係第一次玩3P,事源泰泰平平v7我,話有個fd過來香港,問我有冇興趣,話可以3p,重話佢好玩得,心大心細,問佢幾$,開價$3000,屌咁鬼,壓佢價2000,say no 最後2500成交,放エ上到去,見到平平,之後叫個fd過來,見到樣唔錯,成機抽下水,身材唔錯,未試過雙手咁忙,巢兩條女,問佢影唔影得相,話唔可以影樣,收多$200,當比tips,巢完嘢去沖涼,浴室太細,為有各自沖,上到床大爺咁款瞓喺度,兩條女一齊咁錫落嚟,好過引,佢個fd又用手攪下我細佬,平平之前食過,今次吹就比佢個fd,不過吹就麻麻,但感覺就唔同,一個幫你吹,另一個係咁錫你上半身,佢個fd都吹咗幾分鐘,跟住就打㓊,但係佢哋玩3p,玩得好安全,唔可以話插插下,插另一個,要分開,同佢個fd做完1q,第2q先至做平平,佢個fd做起上來都幾好,有中車,主動坐上來係咁搖,又食下平平波餅,第一q就比佢fd坐爆,平平就幫我清潔,佢個fd就去沖涼,之後平平叫我沖涼,返上床同佢哋次下水,平平周不時又攪下我細佬,我又抽下佢個fd水,雖然佢已經著返條底環戴返個bar,今次就到平平吹,佢個fd就錫下你,第2q都攪咗好耐先出,攪緊過陣佢個fd坐喺度望住我,陰陰咀笑,總結呢次3p,唔好奇望好似d av咁,兩條女一齊同你吹,或者輪流比你插,係冇,佢哋話安全最緊要,驚瀨咗嘢,交叉感染,但都會一齊服侍你,會唔會再試,唔會囉,唔係好慣,可能其它師兄鐘意,我都係一對一好d,最後放底家用攞埋v7,望下個個錶,都兩個幾鐘,下次淨係食佢個fd 1534513921435.img.jpg uri_mh1534514074137.jpg 1534513947944.img.jpg 6 F3 a, Z3 W1 A  A( U3 T+ f
連埋上次,未試過咁快又出包膠,通常都好懶,個幾月先上來睇下。
Thank you CHING report
回覆 讚好 不讚 使用道具

堅呀ching,  之前都試過多p經験,都係應接不下,感覺都係一對一好D🤣🤣🤣

邊個係平平,邊個係friend?

求介紹

Ching 好神勇
5 q+ r& p/ d5 h" ]1 S
2 f" x8 u8 [8 Z0 }( V[img]http://www.photo

回復 pcm1570 ##1 的帖子7 G2 Q* H) ~* J1 \/ B+ T1 s
' h1 o7 j* ~9 B" x
多謝師兄分享

多謝師兄分享

回復 pcm1570 ##1 的帖子/ B: A4 v7 H. @5 o8 Z+ a! r: P1 Z
. I; g9 D9 S1 u% |
非常認同,玩過就算。

多謝師兄分享

回復 pcm1570 ##1 的帖子
! R$ I) v6 Q& e; u, V; j
* y, _$ U6 V) D5 _  x' c始終記J得一條
* Z$ a" f- [- Z# W: R( Q
3 k: \. B/ u: T+ d9 q1 c2 K又要换套先可以插. N' j# Y" H# s

( p: _  [& ^6 [0 ^( N3P 真係睇AV時 就過癮

回復 pcm1570 ##1 的帖子3 D# p# @4 [6 a9 J$ C

- X4 H- u0 X1 ?  Y/ y9 f( K  A多謝師兄分享

泰泰平平點聯絡

回復 pcm1570 ##1 的帖子9 b$ A7 F% v3 x. Z7 ~

% \; v! h2 D# ~$ {$ t可以PM V7 嗎?

回復 pcm1570 ##1 的帖子
! Q, Q6 ^8 O! W* B' r. W
! @, B8 i& a& C. l6 O; w, w2 w! [4 J4 Kthx for sharing

多謝師兄分享

% N) G* V# q) n7 t: i8 }5 D7 @
Ping Ping ?
) w/ N' f7 O! W1 j& G; `3 i* N) c( H9 W/ k+ x* T
/ p8 ~: O7 H2 ]! A  I3 {! M8 a1 k; |+ Y- I9 l7 z

求pm v7

1 \: F2 s$ h; u% D平平?
# N$ P7 n+ Q3 o# b. y) k
4 A; s8 i" i$ N0 l# H
) E" _$ }- i/ P6 N2 G' E; n* p0 Y: Z       Screenshot_2018-08-18-18-31-16_1.jpg