[食家報告] 首爾魚樂無窮

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上幾個月,咁岩得咁橋有個同事唔得閒,我就肝膽相照,義不容辭,兩脅插到咁樣代佢去咗首爾出差幾日。每次佢一個新地方,我哋當然必須必須必須要你呢個討論區去學習一下啦,由於只有我一個人,所以只係諗住去沖下涼。

非常非常感謝咁多位師兄前輩嘅報告,當然都要感謝網絡地圖咁偉大嘅貢獻。出發前我就已經諗左兩個目標,就係食魚,定係食冬甩。因為咁岩得咁橋行到去魚生鋪附近,所以就決定去食魚,跟住個地圖行下行下轉入細跑都好簡單好容易就可以搵到。入到門口,本能地錢枱都係用韓文問你想要乜嘢口味,我就話我係香港人佢都冇同我講英文直接俾咗個英文價目表我同我講幾錢,然後我就同佢講我希望可以beautiful。入到去沖涼嘅地方,其實就好似深圳嘅飛機場一樣,簡單沖下涼,然後就係坐喺度等運到等人哋叫你,冇嘢做就繼續錄下電話應該大約10分鐘左右就有人叫你想要乜嘢口味,我就話我係香港人佢都冇同我講英文直接俾咗個英文價目表同我講幾錢,然後我就同佢講我希望可以beautiful。入到去沖涼嘅地方,其實就好似深圳嘅飛機場一樣,簡單沖下涼,然後就係坐喺度等運到等人哋叫你,冇嘢做就繼續錄下電話應該大約10分鐘左右就有人叫我預備心情,準備展開奇妙嘅旅程。收埋電話,然後搭lift上樓上,就會見到一個好似酒吧咁樣裝修嘅地方。服務員會叫你過去旁邊間房坐一坐,我已經等唔切啊大佬屌你老味,望住各位師兄介紹嘅作戰地方,我又點可以喺度等待呢,我已經準備好啦。有冇有個好高嘅女(170+}帶我出去,就坐喺門口附近吧枱,幫我吹,同埋馬上站立後入插左幾分鐘,然之後就轉左去旁邊幾多間細房仔,繼續插,聽到旁邊其實應該仲有兩個師兄喺度做緊同一樣嘅事。房間玩左幾分鐘,就入入上樓上佢都放喺面,幫你做按摩,小小嘅莞式,然後就係英俊嘅單刀赴會,同佢玩玩完之後就係休息下,吹下水,其實都不能,女仔嘅英文係非常之有限公司,簡單來講就係話係呀你好靚仔好鍾意你希望下次見。當然我心諗啦我連你係乜水,乜嘢號碼都唔知道邊度玩再叫你呢。時間差唔多電話響起,簡單沖一個涼,然後就落返去下面沖涼房。自己沖涼換衫,搞掂就可以走人離開。

離開嘅時候,大約八點左右門口剛剛來左大約六個韓國師兄。食完魚生,我就喺附近嘅地方搵咗啲中文個晚飯,然後就搭車返酒店完結左韓國嘅第一次徵佔。
回復 大人 ##1 的帖子

Sofa spot! Thanks for a nice fish shop report~

Looking forward to seeing your other adventures...

CH
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

So happy activity at night, thanks

Thanks for sharing

服務質素好似好求其,會唔會咁覺得?

發帖用心,加分鼓勵。

回復 hanixkobe ##7 的帖子

我個人,幾滿意個服務嘅

ching邊度人,中文打到好似google translate咁

回復 ycyjackie ##10 的帖子

香港人用iPhone語音輸入法,話咁快就打完啦。不過啲字係怪怪地嘅,無辦法啦

Ching能否說一下女女質素?是否真的beautiful?

this is a heaven for men! thanks for the sharing

多謝師兄分享

感謝分享推薦新資訊新報告~

多謝師兄分享!

多謝師兄分享

Thanks for sharing