(正)三會飯島愛起孖鐘情人feel更濃要點玩就點玩 - 感謝電話男安排

類別: 優質桑拿
名稱: AV飯島愛
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/6542/澳門-酒店預約-伴遊預約-AV飯島愛

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好呀!

激戰完Gamania同川島,果然重振雄風,老婆大讚!尋日見到情人飯島愛到咗馬交,今日揾個借口過一過大海,同班老友聚聚兼會情人,Yeah!

過到馬交前先微信電話男約定阿愛,同班老友飲飽食醉,坐的士過酒店,電話男安排快速,抵讚!

上到房,阿愛着咗件超靚大露背衫見我,我叫阿愛嗱嗱聲通知佢公司OK!阿愛報ok我就勁抽水,佢一放抵電話就同我大車!覺得阿愛今次靚咗,同我大車車到我硬,既然玩雙鐘就先玩一野激戰!連吹都免啦,即時過膠入洞!阿愛都話好耐冇試過玩激情,特別好feel!呢野激戰先玩男上快速抽插,轉阿愛女上快速扭腰磨我,再到側入,狗仔式,對鏡後入,全部係我最拿手既招式,全種大大大車,睇住阿愛着住件靚靚大露背短裙加埋係鏡中阿愛個享受樣再配上阿愛把超正既呵呵聲,實在太激,唔使十五分鐘,我已派彩!

激戰完,阿愛同我都要抖成十分鐘先精神返!爽呀!

精神返,就梗係要影下相!大家有眼福啦,有得睇阿愛着住件靚靚露背短裙既正相!

影完相,去洗白白,今次大把時間,我叫阿愛放缸熱水一齊浸下,邊浸邊睇下我部ipad度既4仔,阿愛真係好情人,仲幫我按一陣等我鬆一鬆!都話妻不如妾,妾不如偷!偷情既滋味就係頂癮!到阿愛幫我按完,我梗係唔會放過佢!睇開我文既都會知道我成日食櫻花妹,係浴缸一齊浸,點可以唔打打水戰或者係水中挑逗女女呢!?結果梗我又捽鮑又啜核攪到阿愛高潮跌起啦!

浸到咁上下,阿愛同我都抖够,阿愛識做幫我抹乾身,自己又抹完,先拖住我出洗手間上大床再玩過!

第三次會戰阿愛,阿愛十分了解我喜好同邊度比較敏感!呢次阿愛錫哂我全身後,全力咬我肉棍咬足十五分鐘,唔係我有少少想派彩制止佢,真係咬住唔放呀!阿愛招呼完我,就梗到我表演啦!我都十分了解點樣攪到阿愛高潮,結果攪到阿愛話受不了,主動極速幫我過膠就一野到底咁坐落嚟,女人性起上嚟真係狼到嚇死你!

經過之前幾次高潮,阿愛呢次放盡,我想玩乜招式阿愛就照做,最後我突發奇想,記得有套AV係女主角跪係枱,男優後入,我叫阿愛試下玩,結果係點?原來呢招真係好刺激,因為姿勢既問題,阿愛隻鮑仔變到好窄好窄,緊緊咁夾實我支肉棍,咁樣又好易令我支肉棍刺激到阿愛既G點,last攪到阿愛high度不幾咁抽搐,夾到我即刻派彩!激呀!我派完彩,keep呢個姿勢同阿愛車下温存下,我回復少少體力先抱阿愛上床度俾佢睇下繼續車陣抽水!

抖够阿女拖我去洗白白,阿愛既待浴不嬲又細心又舒服,仲可以邊洗邊車,真係洗幾耐都願囉!

洗完白白出房抹完身,仲有少少時間,先俾家用加大貼士(今次係偷跳更交人,唔可以陪阿愛過夜同食宵夜),再睇下頭先影既靚相,等阿愛公司打嚟,阿愛先依依不捨送我出房!

講真,睇到阿愛依依不捨的樣我都有少少失落!只能寄望日後再戰啦!

今日純偷跳,只能影手機相啦各位粗粗地睇住先!

依家等緊船,嗱嗱聲出包膠!

報告完畢,睇相啦,各位!

先上靚相加激戰相preview版!

001 (2).jpg
002 (2).jpg
003 (2).jpg
004 (2).jpg
006 (2).jpg
007 (2).jpg

靚相加激戰相高清版唔該回覆完再睇!希望各位多多分支持下我!哈哈……

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回覆

以下兩條link名以睇返我之前同阿愛既兩之文戰包膠!

《實戰相包膠》馬交單嫖獨賭(特別加影)- 新記AV飯島愛人如其名吹功犀利做愛放盡,身輕如燕抱起梨砌正到爆!
http://141hongkong.com/thread-1900298-1-1.html

揾AV飯島愛過夜再續前緣,爽!
http://141hongkong.com/thread-2013541-1-1.html
CHING, 你好勁呀!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享!

多謝師兄報告

good report and nice to have double time

回復 combatreporter ##1 的帖子

多謝C兄分享

好正咁, 香港人

讚,可以玩咁激真好

多謝師兄分享

well done!