[天氣分享] [轉載自香討][發夢]珠海口岸真假公安驗尿老屈吸毒警告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以下內容轉載自香討
[發夢]珠海口岸真假公安驗尿老屈吸毒警告 E-mail 此主題給朋友

以下內容純屬發夢,亂up,可以當我發up瘋
大致係:
識一個台灣人,我十分信得過既,
佢係珠海口岸廣場俾便衣要求驗尿,
痾唔出,要番珠海派出所,再驗多3次,期間不停有制服及便衣黎套佢講野,並用語言偽術,錄口供時老屈佢,甚至踢左佢一下
第3次之後佢點都唔認(因為佢真係無吸過),最後係口供紙上簽名放人。
大陸無奇不有,貪污要meet target屈人吸毒亦唔係未聽過,各位師兄小心
如果真係咁不幸,我強烈建議你係公眾地方當場打110,等到110出警既公安黎你先好同佢返去,一定要留低紀錄,日後出大事都有D渣拿。

以上內容純屬發夢,亂up,可以當我發up瘋
回復 oicw ##1 的帖子

真係無奇不有。
又真係第一次聽到呢件事
回復 oicw ##1 的帖子

多謝C兄報料!小心為上!
毛明 發表於 2018-8-24 17:27
香討啲野信半成都死

同意
果邊直頭係編劇區黎架
回復 sklhongkong ##6 的帖子

多謝C兄報料!小心為上!
應該系假公安,依家公安都要講證據。
唔係響不適地方出現怎會這樣 ???
只話人不話自己, 2018的做法
本土派一定爽吧!这样全部留港消费!
小心為上好D!
公安係假,但賤係真。
我有朋友又遇到

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:38