[食家報告] Donut「5p?」初體驗

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見大家最近都這麼喜歡去donut,這次韓國四天三夜第一晚來試試,因為對咁嘅淫亂畫面好感興趣

前幾日晚8點抵達仁川機場,即時去位於江南宣陵站附近嘅酒店check in。今次目標是去幾個江南嘅場,所以為左方便於是就定附近,無論再點遲都可以walk in10分鐘翻到酒店。途中出左d小問題,心情down到鬼咁… 本來冧住不如直接訓覺算數,但幾個星期冇執囡囡又特別想執翻劑… 最好跟住google map行左去donut。

donut呢期幾熱門下,出發前睇左d report,評分有好有壞,我亦穩到左距嘅日文網站,都幾吸引下,主打鏡面play、互動play…網站度有場內圖片,仲有囡囡相(不過遮左樣) 價錢升左,60分1次23萬、70分2次27萬,我玩70分。 先比錢然後mamasan用有限的英文問要乜類型,睇左一位台灣ching的report話重復左三次要年輕、年輕、年輕,我亦重復話一定要年輕!!!費事搞到卅張後… 之後其他就瘦咯、真cup,that's all。(事實上要穩完美的囡囡好難…所以唔好講太多要求仲好)

冲翻個涼、擦埋個牙,去候機室等待,期待下今次系點嘅韓妹呢。等左大概幾分鐘,mamasan帶我入lift,嘩 果然冇昆我,系一位後生(事後問左25歲)、幾似日本妹咁得意嘅妹妹,雀左件bikini,一眼睇曬身材:b cup(real)、瘦身、大lo,一睇就硬硬地… 呢度稱呼距為Aさん。

系lift到Aさん先同我kiss,之後順住落去除左我嘅浴袍,由上錫到下,錫lin時又瀨又G,錫肉棒時在棒頭不停打轉,好爽咁。睇我硬到冇朋友咁開lift門,即時映入眼簾系一個淫亂畫面:好多囡囡,有雀住衫有冇雀… 兩個囡囡拖住我,呢度稱為Bさん、Cさん。就咁,三條女拖我去玻璃牆邊,Aさん同我kiss、環保吹,Bさん和Cさん左右錫我lin,Bさん又捉我左手去扎波,Cさん捉我手去撩小穴,搞到我完全冇手去玩Aさん。吹吹下不經意間幫我上套,Aさん要我從後背吉距,而Bさん同我大車、Cさん錫我lin… 見我吉左一陣仲為射就換左正常位,在激情的音樂聲同埋三位囡囡嘅淫叫聲中成功派左第一彩~忍左幾個星期啦

期間仲有其他ching同時sex,個畫面真系好淫,未有野做嘅囡囡都會時不時行過撩下你。入到房,冇鎖門(實際只系個門簾冇拉),Aさん去準備水床,Bさん進來側面攤系張床到show距對美腿同我傾計,又要我扎距  之後Aさん帶我去水床,基本上同日本差唔多,除左瀨腳趾冇,毒龍做左幾耐下,不過覺得唔夠深入…即系唔似日本打開個菊花來瀨,不過都冇所謂啦哈哈。

做完水床又上床等囡囡清潔下,黎左個Dさん,不過比較大只…好彩同距傾幾句扎下波就出翻去。

Aさん清潔完又在床上錫下、吹下,我問得唔得69,當然可以啦。睇住Aさん嘅靚鮑冇異味,好好地品嘗左一番… 之後開始sex,又一個囡囡Dさん入左來,除低bra同埋under捉我只手去插鮑,又錫lin又大車…換左幾個pose,最後在左手插Dさん鮑、右手扎Aさん波中派左第二次彩,衝完涼say goodbye with a deeply kiss。

囡囡評價:
主力囡Aさん:全程陪同,亦都只可以吉距,其他囡囡可扎可錫但唔可吉。似日本妹feel,155-160,真B cup,樣靚又得意,25歲對我黎講幾完美
Bさん:短頭髮,腳長,不過有d黑,唔系我杯茶
Cさん:夠高,比Bさん正,可以做主力囡
Dさん:大只…扎下波就算數
Eさん:正,樣靚,我覺得比Aさん靚,不過其實系風格唔同。夠主動、夠淫

總體評價:
27萬won物超所值,雖然只可以吉Aさん,但可以同咁多囡囡互動影真值翻個票價,再加上Aさん又系我中意嘅類型。
不過現場確實太淫亂,在床上都可以睇到出面嘅大戰,有d ching可能接受唔到…我本來冧住試一試無妨,結果E+都幾享受咁嘅玩法。
由於比較遲,好多囡囡都冇野做就系走廊到互動,基本上一眼可以睇曬D囡囡,個人覺得可食率8成,8成中之前優選2成,就睇運氣點啦。 都系果句,對我來講後生最重要,提要求時重點提young,其他都次要就ok。
Thanks for Sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 xhmdx ##1 的帖子

發帖用心,加分鼓勵。

睇完想飛去

多謝師兄分享
不過師兄最後面D和E好像打錯了 打了兩個D卻沒有E

回復 xhmdx ##1 的帖子

我都想去享受吓

回復 mathebumbler ##6 的帖子

多謝指正,用手機打嘅冇仔細re-check

多謝師兄分享  太歡樂了

描述得非常細緻,好淫亂! 正!

請問咩鐘數同星期幾去?

唔知農曆新年開唔開?

CHING所指的B-san同埋D-san,其实就系专职在走廊搞气氛,唔俾人吉的,B-san应该有日本四仔的那种黑GAL feel,成晚就净系响走廊大呼小叫。

原來仲有水床玩

好正~好淫蕩

非常淫亂,好吸引

巧淫亂,其他女女入房駛唔駛俾錢架?

每次看到donut的包膠,都蠢蠢欲動……