[食家報告] 首爾Donut - 能不憶江南?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢篇係我第一次寫包膠,旨在完完整整紀錄一下今次全新經驗。比較多筆墨係前面預備搵食要注意嘅細節同中間嘅心路歷程,希望幫到未試過嘅巴打,因為愈知得多愈唔會肴!多多指教!

日前到首爾出差,一直知道韓妹嬌嗲、技術超卓,便決心要試試韓式anma!上網多番研究,不停google “首爾anma” “首爾 best anma” “首爾fish anma” “首爾donut anma”,大部分都係141師兄嘅心得。向各師兄取經後,更加心猿意馬,非去不可!其實都有幾篇講某些anma試一次便好,無奈果啲都係要閱讀權限,睇唔到;唯有自己去試一次,心諗話哂都係食泡菜,就算跌錢都叫增廣見聞!

本身想去best見識一下,但搵極都搵唔到地址,連夜遊地圖都無,後來先見到另一篇包膠話best去咗fish個位,但唔知服務有無變。跟住睇到幾位師兄話donut ok喎,把心一橫就去donut啦!半夜一點幾先出發,有少少緊張,始終未試過嘛!由於唔知個場咩環境,所以盡量帶少啲野去;只係帶十幾萬現金、提款卡(just in case要cash,後來proven好重要)、信用卡(諗住碌卡)、酒店卡片(坐的士返黎用)、同電話of course。證件同戒指則留係酒店,心諗萬一查牌cum場,或者走火警,都唔會唔見咗返唔到屋企!

凌晨一點原來好難截的士!一黎勁多人衝出黎馬路中心截你糊、二黎好多的士司機唔知點解停都唔肯停、三黎就算停低佢都係一副西面拒載樣,佢地似乎唔係度度都想去。anyway我係市中心住,都搵車搵咗差唔多半粒鐘,大家趕時間的話要預埋呢part。結果有一架肯停低,我一早search定宣陵站嘅地鐵站相,show俾佢睇(地鐵站個站名又大又清楚,唔駛慢慢望著放大google map睇),佢問:「gangnam?」係啊,江南啊!就係咁就單人匹馬,直搗江南!(期間一直google map望下佢有無兜路!市中心到江南單程18,000。)

由於我係大路落車,所以即刻睇夜遊地圖按圖索驥。一路行一路搵,明明啲相影住入口處有個donut字燈箱,但無喎,仆街唔通摺咗?隔黎係thai spa,應該唔係呢間,前少少有一個位落樓梯去地庫,咦,似似地喎,因為好多架步似乎都係落B1嘅!落去望望啦!入門口reception用韓文問我做咩,我邊識應佢呀,只係用「按摩」嘅普通話發音問「anma?」佢用有限公司英文答我,出返去右手邊搵啦!入錯地方其實幾𤓓,所以我出去行埋邊再望多次夜遊地圖,發現原來有正門相!係隔黎一個會所咁嘅樣!搵到啦!

門係無得推開嘅,要按鐘,一開門就知道無搵錯!即刻換拖鞋入reception,第一時間問可唔可以用credit card,點知佢面有難色,問我可唔可以用現金!我一心諗住用卡唔駛煩,但佢話如果要碌卡要passport(唔知係咪外國人先可以?)但仆街我就係無帶嘛!佢話咁sorry啦請我離開;一係就係門口果部提款機拎錢(好彩有帶提款卡)。我望下眼好似無銀聯,好local咁款(其實可能有銀聯、只係我傻仔而已),我醒起頭先行過有間CU,便同reception講我去CU拎錢啦!拎夠就再入返黎;正式開始!

Reception寫紙仔溝通,話1 shot 23萬60分鐘、2 shots 27萬70分鐘;心諗試咗1 shot先,reception非常恭敬咁話OK!俾咗錢,佢就俾條locker key你,然後帶你入更衣室沖涼。講真咁大個都未試過公共浴場沖涼,細佬唔算雄偉,點都有個心理關口!但玩就豁出去啦,我相信每個人都會偷偷地望下隔黎果個,然後又若無其事咁。我心諗,一陣響走廊屌果時你望到就知我厲害!

沖完涼著浴袍,呢個指定動作一早咪書知道,因為方便一陣前戲嘛!不過始終未玩過,一枝公on99咁沖完涼學其他人坐係更衣室睇電視休息,坐咗一分鐘覺得唔對路,心諗我坐係度佢撚知我沖完涼?可能坐係度抖果啲人啱啱玩完呢?跟住就衝返出去大廳坐。果然,一返出去出邊就會有人通知;問咗我係香港人,就坐埋一邊等;唔同國家嘅人全部分開坐。有個總管出出入入,隔一排就會入黎叫號數,你locker個number就係你個身分;隔黎啲韓仔就一個一個上去,而我都係繼續等。有做功課就知佢地本地人同外國人分開serve,可能唔係個個都想serve外國人吧;所以都預咗等下。無幾耐個總管入黎做問卷,我揀咗C cup同165樓下。最搞笑係問你想唔想要全鏡房,我話無咩所謂,無謂為咗個鏡房等多粒鐘啦啱唔啱先?臨尾指手畫腳加句「pretty」,示意佢幫手㨂個靚女,不過我知呢句係廢話,最緊要係韓妹,樣就睇彩數啦!雖然都等咗差唔多一粒鐘,但中間都有人見我坐咗咁耐,問下我幾多號,問兩問後話你知要等多幾耐,算係咁啦!

「11!」到我啦!總管帶咗我就出去reception等𨋢,我知道𨋢門一開就會有囡囡招呼!果然一開門,係個高挑白滑韓妹,𨋢門一閂就錫埋黎!佢不斷亂摸我,我當然胸襲反擊!我懷疑架𨋢係特登校到咁慢,上兩層樓上咗好耐都未開門,囡囡完全夠時間慢慢錫勻我,同埋將我件浴袍成間除咗(居然仲可以好有條理咁掛係佢手上!就算有野放咗係浴袍袋都無問題!),就係咁我就第一次係公共空間全裸,興奮無比!𨋢門開果時,雄赳赳咁行出走廊!

走廊兩邊都係鏡,加上disco燈係咁照,真係令人熱血沸騰。囡囡拖住我出𨋢,馬上推我埋一邊,不斷錫,點知第二條女走埋黎一齊錫,從來都未試過咁正。韓國囡囡都好似樣,我轉眼已分唔到邊個打邊個。一個係咁攻nin,一個就攻下身。吹到咁上下,其中一個就烏低身俾我後面入,我當時好機警咁望下細佬有無套先,安全至上嘛!嘩係傳說中嘅無影套啊!之前睇其他師兄講都唔係好信,有咩可能上咗套都無感覺啊?屌原來真係有呢種絕技!真係又折服又high,咁我就唔客氣,俾囡囡捉住細佬就鑽入去。期間有其他韓仔出𨋢,佢有佢玩,我有我推,一齊係走廊搞真係幾特別!隔黎囡囡一路監察住我個動作唔好太激動,一路用佢僅僅識講嘅普通話叫我「慢慢哦」,只係俾咗1Q錢嘅我,當然唔會係呢度泄;而且不嬲我企直個人會無咁敏感,怒推多幾十下都無事!不過囡囡到咁上下都會拉開你,因為要「room service」啦!

囡囡好後生好靚,雖然有啲似假波,不過好滑好軟;但C cup同165高,真係無花無假。一把長長秀髮,水汪汪嘅眼睛,精致玲瓏嘅面孔,走肥嘅蛇腰,可謂春風十里江南路,卷上珠簾總不如!入到房吹下水先,屌,真係雞同鴨講。懶用google translate(而且電話我放咗係locker),只可以例牌問佢咩名幾歲,幾點收工等等。我知有啲師兄話有按摩、有水床、有毒龍;唔知係咪恰我唔識韓文,咩都無,但係我唔係好好呢啲,所以無咩所謂;最緊要係全程非常GFE,一開始就上床攬住訓係度。我對手當然唔安份,見佢咁靚嘅白虎,忍唔住係咁卒,不過唔可以指插。眼前呢位囡囡真係好索,而且叫床叫得好自然,又加上呢啲房其實係唔閂門,聽到隔黎房呻吟,又凝住隨時有人經過見到嘅果種暗黑興奮⋯⋯呢種原始獸性原來係咁正嘅!

戲玉搞咗好幾個姿勢,由前面轉到後面,由床上到企住搞,韓妹基本上都應付自如,而且零黑面;唯獨唔識掛鼓,係有少少失望。我地係床邊面對面坐住女上,我抱住佢企起身,佢對腳唔識翹住我對腳,一企身佢就sir返落黎企咗係度,試過兩次都唔識就算數啦。最後見到四圍都係鏡,就叫佢㩒住塊鏡俾我後面推,望住佢把烏黑嘅秀髮,又望到鏡中陶醉嘅佢,唔覺唔覺推咗好幾十下;囡囡見我咁勁仲頂得住,竟然情不自禁扭腰擰過黎大車,真係不得不配服佢身體的柔軟!咁車法真係high到無哂計,邊車邊加速後派彩!

事後上床攬住,可能語言不通,大家都無講啲咩,但呢刻,絕對無聲勝有聲。望住佢一副天生麗質嘅面孔,佢小鳥依人咁訓係我膊頭上,我忽然明白點解古人會沉船,會為青樓女子贖身。忽然聽到走廊又有聲,囡囡蠱蠱惑惑拖住我出去坐;原來係一齊欣賞其他韓仔嘅前戲。出到去仲同搞緊果個姊妹say hi添!當中有一個韓仔,囡囡見差唔多時間,極力想拉開佢,但條友唔理照衝,結果出埋先停。我同我個囡囡攬住坐,一齊睇戲,一邊摸下佢對波,一邊笑吓人,又一齊齊估下韓仔泄咗未,好似情侶咁sweet,真係樂不思蜀!時間差唔多夠鐘,囡囡就返入去幫我沖涼。

沖涼後佢幫我好細心咁著返浴袍,佢對手好曳囉,搞到我又起機。世間上最痛苦嘅事情,莫過於囡囡谷行你但又唔可以搞。著完袍,我望住佢,情深款款咁祝佢「good luck!」,不過佢完全聽唔明;希望佢記得個音,之後問返人,知道我對佢嘅祝福啦!由於電梯淨係俾人上黎,所以走果陣要行樓梯落返去,然後換返衫就走人。走之前見到總管,佢認得我係香港人,問我幾耐會黎一次。話佢叫daniel,俾咗張咭片我(後來translate知道憑卡有折),又幫我叫的士返酒店,是夜夜遊,圓滿結束!

今次首爾全新體驗,回味無窮,返到香港,的起心肝開返個account出post(同埋要等觀期完結)。account改咩名好呢?我突然醒起,果日咁正嘅囡囡,名字叫 xom。
回復 xomxomxom ##1 的帖子

Thanks lyour good report
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄報告,祝好運

多謝師兄分享

多謝師兄分享

發帖用心,加分鼓勵。

開心就巧..

Thanks for the report

多謝師兄分享

Very detailed, thx for your report!

睇完想即刻去韓國

Thanks for Sharing

用google map會不會易搵D

So happy report with detailed information.

好想去試試

CHING果然有胆识,夜麻麻成点几都从市中心跑到江南揾食。

Exciting.  Very good report.  Thanks Ching.

Thanks for Sharing

春風十里江南路,卷上珠簾總不如