Local索女Nicole,廿歲美少女,一件吹蕭極品, 估唔到口技仲掂,加上鮑魚禁區十分狹窄,屌得零舍High

名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-TheBestSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平時做嘢咁辛苦,一有時間當然要搵件Local索女黎玩玩,事先預約The Best Spa,
香港土生土長嘅Nicole,大家同聲同氣,有共同語言,好有親切感,完全感受到Local女嗰分熱情,
廿歲美少女,充滿時代氣息,五官標致,俏麗迷人,身材窈窕,高挑修長,全身走肥,曲線銷魂,皮膚又白又滑,惹火嘅身形令人心郁郁兼扯旗,

囡囡熱情招呼我入房,服務殷勤周到,鴛鴦浴好正,水中攬攬錫錫,含住條腸水中吹奏,水簫好鬼正;
玩SPA泡泡浴,佢揸住對粉紅靚波,搓揉到愛不釋手,邊浸邊陪我有講有笑,態度和藹可親,大家特別好傾,言談中感覺囡囡係有學識之女,

出到去,開始按摩,一落就知佢手勢唔錯,開背有板有眼,慢慢逐步逐步按,全程慢慢享受,
推油都一樣咁正,比足心機幫我推,柔情似水且溫柔無比,服務細心又夠投入,舒服到我疲勞盡消,
服務時對眼好似識放電咁望住我,主動波漫遊,一件吹蕭極品, 估唔到口技仲掂,真係好落力吹到雪雪聲,深淺快慢,快速掃蕩長槍頂端,食蛋奶龜頭,正到我呻吟震震,畀佢勾咗三魂七魄,差啲搞到我擦槍走火。

立即帶套大戰,先黎觀音坐蓮,鮑魚窄窄,邊騎邊叫,
換狗仔式&老漢推車,快推到啪啪聲,呻吟聲輔助下推得特別興奮,
最後用招吟猿抱樹,佢嬌聲一叫全身振盪抖咗幾吓,性慾即時升起,好快山洪暴發!
多謝C兄分享
謝謝師兄報告
回復 Hoikong91 ##1 的帖子

多謝C兄分享
回復 Hoikong91 ##1 的帖子

陀地Nicole身材火辣吹騎出色。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 13:33