[新兵問路] 曼谷夜生活玩法

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想問下去曼谷系唔系主要得三種玩法
Nana/蛇美 呢類型既酒吧 咖啡廳 入去店內叫杯野
之後睇岩囡囡就同佢傾價錢  
追過小小帖見到就先要比5-600銖出場費 再加3千至4千包佢出去
但唔太記得可以玩幾耐

聽好多呢度師兄推介玩 momo 呢類型既色情按摩
系唔系入到去揀女/約左先 之後按摩+出2q
價錢好似4000-5000

之後就到ptgf 搵定a準 之後就可以包一日 12000-25000左右

追過貼 ...但想再清楚d知道
希望有師兄再解答下

點止咁少!仲有泰浴,口爆,Nightclub,Disco.....等等!

另外蛇美係唔駛比出埸費㗎,果度D囡囡都係自僱人士!

想問下去曼谷系唔系主要得三種玩法

Nana
you have to pay bar fine which range from 600b to 1500b

/蛇美
You just have to buy a drink to enter 80b to 200b, you deal with the girl directly

呢類型既酒吧 咖啡廳 入去店內叫杯野
之後睇岩囡囡就同佢傾價錢  
追過小小帖見到就先要比5-600銖出場費 再加3千至4千包佢出去
但唔太記得可以玩幾耐

聽好多呢度師兄推介玩

momo, I think the current rate is around 2500b up low, as for the 2q, I guess it is depend on the girls and how you deal with them, usually they could offer you 2q with you paying some tip to them

呢類型既色情按摩
系唔系入到去揀女/約左先 之後按摩+出2q
價錢好似4000-5000

之後就到

ptgf
12000b to 60000b
搵定a準 之後就可以包一日 12000-25000左右

追過貼 ...但想再清楚d知道
希望有師兄再解答下
回復 Harrasy ##1 的帖子

momo 4000~5000 可以4Q了
Momo- 2400 90mins, 2600 120 mins, vip room + 300
Usually they ask you to choose 90 mins because they think 120 mins too long
P.S.  vip room is highly recommended
想問問蛇美同nana 系唔系個場會同你過濾左
全部都系真女性黎?
Harrasy 發表於 2018-8-28 21:29
想問問蛇美同nana 系唔系個場會同你過濾左
全部都系真女性黎?

建議你爬吓文,Nana裏頭D吧,有D全女,有D全ladyboy,有D兩溝(真女同TS),有一間全TS!你自己濾D吧好過!

至於蛇美,我已經做過問卷調查,都有LB!
dellwtko 發表於 2018-8-28 23:01
建議你爬吓文,Nana裏頭D吧,有D全女,有D全ladyboy,有D兩溝(真女同TS),有一間全TS!你自己濾D吧好過!

至於蛇美,我已經做過問卷調查,都有LB!

下...蛇美都有lb???? 咁揀個時,係咪要直接問佢係咪LB咁? 定有其他方法可以過濾下。
另外蛇美d 女仔 會唔會有咩証明自己係乾淨無病呢?
我上網睇D人話 酒吧會唔畀TS LB入去
多數佢地會企系門口
回復 taicfred ##8 的帖子

唔通比張醫生紙你咩
驚就唔好玩 留係屋企打飛機
最多唔好環保
longbbb 發表於 2018-8-29 02:44
回復 taicfred ##8 的帖子

唔通比張醫生紙你咩

可以唔帶套XX?
Harrasy 發表於 2018-8-28 23:44
我上網睇D人話 酒吧會唔畀TS LB入去
多數佢地會企系門口

蛇尾跟本冇人守門口,只有兩位叔叔當D師兄行入去後,叫佢哋買杯嘢先,咁點樣唔比TS/LB入呢?

呢個係我好耐之前做嘅問卷調查,你自己睇啦:

http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1839236
想知埋另外nana
系唔系rainbow/New Lollipop質素會好d
多謝樓上師兄分亨, 細佬9月15~20會去 芭提亞同曼谷玩。 information 岩晒
靚仔/有錢/好彩/識冧女去RCA可能會有意外收獲

柒/窮/黑仔/毒L嘅話下場就會好似我咁自己返酒店打J

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:13