[芭提雅] 真包膠,一路吊一路包膠

最緊要玩得開心。
回覆 讚好 不讚 使用道具

用手機回應 我呀 #26 的帖子

女女個樣都算高質了

多謝分享!有參考價值

回復 我呀 ##1 的帖子

等你的分享報告

唉,旅程終於要完,坐緊車去機場,心情糸點應該有過來人既師兄會明,講反行程先最後一晚去左睇日落既餐廳,應該好多師兄去過,如未去過值得一去,同佢一齊睇住日落,終於忍吾住,兩個都流左幾滴眼淚,我明白吾好沉船,我都吾系第一次出黎玩,但有時感覺到,真系頂吾能住,我feel到条女真心吾捨得我走,食完反,去左當地人去既清bar,連鬼佬都無,全部泰文字,無圖,我地系度談下心,竟然談將來,唉。。小弟其實不嬲想系泰國住,女女話泰國女吾好信,好多一心只為錢,我都知既,晏d再講

高質post!但師兄真係唔好沉船

流水報告

等師兄現場UPDATE

我呀 發表於 2018-9-3 12:25
唉,旅程終於要完,坐緊車去機場,心情糸點應該有過來人既師兄會明,講反行程先最後一晚去左睇日落既餐廳, ...

泰國其實幾好住....夠HEA....地方夠大...又冇冬天....
但又確實女女都為錢.....但又無可厚非....
人地都要生活

小弟我好少一个posts讚2次.....再讚

真係好貼地like your post
感同身受

回復 我呀 ##108 的帖子

每去一個地方到最後一日要走既時間,總有一點說不出既o失落感。明白架ching

自己感受吾多講啦,講反d行情先,佢話荷理活既女其實多數都系agogo bar既女,班女自問有能力,所以吾系agogo長反,變相系pt,pt系agogo班女有冇客条女都要自己俾左錢間bar,如果成晚冇客,女女變相貼錢反工,所以自問好既女都吾去agogo直接去荷理活,仲有同左女女去睇左租乜屋,其實真系吾貴系jotim 10000B已經有吾錯選擇,同埋我個条女讀到大學,系堅,因為個日上左佢屋企,查家宅,我問佢大學出到梨可以搵幾多,佢話得20000~25000B一個月,有真系好似小左d,所以10000~15000既apartmen已經佢話35000~40000B,吾去agogo玩,正正常常甘生活,基本已經吾錯同埋去左边遠小小既地方睇15000B已經系香港私人樓2房一廳,泳池,會所吊死佢正到仆街

我呀 發表於 2018-9-3 18:50
自己感受吾多講啦,講反d行情先,佢話荷理活既女其實多數都系agogo bar既女,班女自問有能力,所以吾系agog ...

C兄會再番去搵佢麻

好問題,非常爭紮

so fucking good report ar ching
i think u will find that girl again lor.....at least one more time~~XD
no fucking big deal...go get her :)

請問師兄有冇你食粉嗰個地址呀?好多碗,好似好得咁

等你的報告

船麵,系米家乐福超市行过些少果間?

我呀 發表於 2018-9-1 19:53
今日渣摩托去左遊山玩水,系海鮮市場買野食連加工租加飲品800B,蝦1kg 兩個人多得滯,飽,泰國人好好,草地食完野全部系全部自己清潔反,草地依然綠油油,如果有蝗蟲黎既話,唉。。。

海鮮市場正 wor, 有無地址?

回復 我呀 ##116 的帖子

師兄咁快睇埋租樓r唔好比女女有想法,一陣你沉船ar. Anyway thank you 你既report . 精彩,詳細👍👍