[初哥查詢] 請問深圳現在重有沒有髮廊妹?十年以前向西村好正

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近回去,全部靜曬
回復 tavio ##1 的帖子

去遠D啦,龍崗重有
係咪架
係咪真?咪老點喎
已經係History啦

登錄/註冊後可看大圖
soboy 發表於 2018-8-30 18:10

去遠D啦,龍崗重有

please enlighten me how      thanks a lot
向西有小量,一直都有,要上樓睇。條四眼佬長期都在那,你在那四圍望佢就會問你

没有去过发廊妹,师兄能否说说怎样正呢?历史的痕迹值得回味,谢谢!
黄华德 發表於 2018-9-1 08:32

没有去过发廊妹,师兄能否说说怎样正呢?历史的痕迹值得回味,谢谢!

十年前在向西村湖貝村里好多髮廊妹,又後生又身材好,好多是失戀後去無聊在那裡玩順便找外快或被古爺仔騙下海!當時1 q 都是200, 我曾經試幾過幾件,回味無窮,所以前一斷時間到深圳咪去行下,結果水靜河非了,只能去做下Spa 算了
dangerousbaby 發表於 2018-8-31 19:15
向西有小量,一直都有,要上樓睇。條四眼佬長期都在那,你在那四圍望佢就會問你

原來型式唔同左?
回復 soboy ##2 的帖子

南联?龍城廣塲?雙龍?吉祥?
回復 dangerousbaby ##7 的帖子

悲B,好嘢,有料到,件四眼佬有問我
大六九大王 發表於 2018-9-1 14:10
回復 soboy ##2 的帖子

南联?龍城廣塲?雙龍?吉祥?

這是什麼意思?太耐無在深圳,唔識訂了
回復 tavio ##13 的帖子

I had also played in saloon for more than twenty years.  Nowadays, no play la.

對上獅兄放料,龍岡區,有處有K丅V,自己摸索,太揚不好
大六九大王 發表於 2018-9-1 16:29

對上獅兄放料,龍岡區,有處有K丅V,自己摸索,太揚不好

收到曬
回復 tavio ##9 的帖子

谢谢师兄介绍,这感觉也真挺有趣,遗憾小弟没试过…
回復 黄华德 ##17 的帖子

以前沙灣已夠好玩,何需走更遠,現已不同
水靜河飛,無L得玩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 17:47