[初哥報到] 謝謝,戰神賢哥

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄,你們好!
我看到大家評論,好認同你們!
大家都有經驗的色途戰士,現在國內收費根本不是以為前服務,
應該一分錢一分貨,服務好不好,就由消費者決定,
现在國內就由囡囡去決定,但又沒有服務,最驚嚇暴龍樣貌,
也中级收費。
我本人多數每三個月去泰國曼谷或芭提雅玩4日3夜或以上,
選擇重多,連短租女朋友一星期也可以,價錢也不算貴,玩得也開心!
各位師兄,純屬個人意見,別誤會,請見諒!
祝各位師兄,性生活愉快,身體健康。
Sad but true, 但好難抽到時間去泰國。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 DANNY339 ##1 的帖子

說得對認同去泰國好玩好多

yes, agree, even cannot stay two days in shenzhen, how can be 3 or 4 days in bkk, besides language barrier is also a big problem in foreign countries, it will be the best if we can have part time girl friend service in shenzhen, tired of health clubs there already

依幾年来國内囡囡質素同服務素質每况愈下,尤其香港人在上面已不再吃香因为内地有錢人多。好耐冇去泰國玩了,好想去玩返幾日,请教Ching有冇果邊短租女友contact可pm小弟介绍下?

我都想知

想請教師兄短租女友的連絡方法,可以Pm我嗎?

DANNY339 發表於 2018-8-31 02:03
各位師兄,你們好!
我看到大家評論,好認同你們!
大家都有經驗的色途戰士,現在國內收費根本不是以為前服 ...

唔係想撥你冷水
貨價係由消費者決定
不過你只係[一個]消費者
你覺得唔值, 但其他大把人覺得值
所以你唔係指標,
覺得唔值咪唔好去囉

回復 kfliu ##3 的帖子

多謝師兄分享

agreed with C-Hing for BKK to look for gals and guarantee there is a service attitude.  MC is just a waste of time- is even worse in GD area where all gals don't perform despite charging high price

有机会V7上组队一起去~

緊係搵泰妹玩好!

回復 白仔神 ##8 的帖子

心底裡認同你既講法 咸魚白菜各有所愛

泰國係好好多, 所以上去都只係當食乾糧頂住肚先, 去泰國先食大餐

起碼响泰國洗咗錢唔需要受氣

師兄 我都想去泰國 可pm留v7分享下嘛 thx

多謝師兄分享

我都想知