歡樂滿東A

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

正番看電視上的選美節目,佳麗一個個魚貫出埸,埸面那麼相似昨晚的東A選美,如果真正選美有女樸裝或東A選美有才藝表演多好。
癈話說完,說回昨晚情况,再去東A的原因,是因為上次找不到原本想找那女孩,今天終於確定今天在,便又再過去了。
星期五晚人不是太多,7點多到埗因想蒸下和㓎下,所以便趕不上8點的show,浸浴其間剛巧有兩個日本仔做貴妃浴,女孩一個是那勤力有客緣的越南妹,另一個應該是日本仔見她大波,但一寛衣只見一團肥肉,唉這樣的身材也可做囡囡,可見現正桑拿埸囡囡的水準真是很參差。
不好意思看著她們戲水,便起來冲身入休息室,吃過東西便又開始走show,人客不多但竟然囡囡都不夠分,每人分不到一個,仲要是細show,即是沒有得吹那隻,求其玩完便選美,原來又是因為今天K房客多,很多靚的也入了K房,外面的便只好吃人家剩下來的,幸好我早同經理約了那囡囡,不然的話如果又趕時間便只可硬食人家吃剩的了!
房內幹的事幸好沒有失望,還多了一點笑容,因試過另外的經驗是第一次很好,但再找竟然同上一次比差了很多,不過今次要比多幾百,因她升了grade 。
最後一提東A的食物真的不錯,推介是餐蛋治,餐肉是即煎的,蛋也是即煎兼不是全熟和應該是雙蛋,好過外面很多要比錢的茶餐廳。
還有如果吃東西去餐區較好,除了吃得舒服一點外,還可同囡囡傾下計,social下都不錯。

恭喜師兄成功翻吃,經理今次帮到手
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享,東A得閒就會上下去,質數係有保証既

去東A1定要吹🐓搵老友1齊去唱K
否則1支公去次次直次貨

K房HOLD女堅乞人憎

多謝師兄分享報告
想請問一下
SHOW都是幾點開始??

超強HoMa 發表於 2018-9-2 20:33
多謝師兄分享報告
想請問一下
SHOW都是幾點開始??

基本一小時一次,但都要有一定數量客人才開

是之前個蒙古囡囡嗎?

回復 vv--vv ##7 的帖子

平日假日都一樣嗎?

滾滾紅塵 發表於 2018-9-2 17:46
K房HOLD女堅乞人憎

除非一定上房或者過夜,否則K房啲女一樣可以出去選,係大家唔知啫。

Thanks for Sharing

多謝師兄分享

係兩個日本仔&兩個囡囡, 同時做貴妃浴嗎???

小文brother 發表於 2018-9-3 22:46
係兩個日本仔&兩個囡囡, 同時做貴妃浴嗎???

對,二對二

directcom 發表於 2018-9-3 18:00
除非一定上房或者過夜,否則K房啲女一樣可以出去選,係大家唔知啫。

元老兄,不是太明白,意思是在K房的囡囡被揀了都可以出來選美,不會吧,在K房mark囡是要比錢的。

超強HoMa 發表於 2018-9-3 12:00
回復 vv--vv ##7 的帖子

平日假日都一樣嗎?

一樣,只要有一定客便開show

回復 vv--vv ##14 的帖子

嘩, 原來可以咁玩O架!?
咁激, 小弟就唔敢了..........

回復 vv--vv ##16 的帖子

SHOW的內容大概是怎樣
跟其他的桑拿一樣嗎?

vv--vv 發表於 2018-9-3 23:27
元老兄,不是太明白,意思是在K房的囡囡被揀了都可以出來選美,不會吧,在K房mark囡是要比錢的。

K房枱鐘比房鐘少一截,公司同女都賺少咗,所以經理一定會揾籍口放番啲女出嚟,最多等佢上完房又返入去玩過。

directcom 發表於 2018-9-4 18:50
K房枱鐘比房鐘少一截,公司同女都賺少咗,所以經理一定會揾籍口放番啲女出嚟,最多等佢上完房又返入去玩過。

呢啲係對你呢類熟客啫。。。

對生客,點計鐘去收生客錢?比如我,條女坐15分鐘就拉出去選美,我淨係坐k房一個鐘,條女上完房,我都走左,難道收錢時收我一粒鐘錢?我就唔會比喇,膝蓋上就係肶。。。