[指壓囡囡] 金多港-30號豐滿肥白,啖啖肉

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早年看佐好多指壓報告,知道指壓多數囡多數30打後,有讚有彈,唔敢咪位,又驚俾人凶,焗食阿婆!!哩几年多數去141,看樣,洗吹做,入佐閘,發現條女對男人一點都唔了解,狂choke你條鳩到痛大把,那裡都不能碰就上你快點出火也有很多,到後來按佐鐘覺得几好都唔敢入閘!!最近玩佐神秘房同足仔,神秘房好多幼幼!足仔有時都有好野,起碼有60分鐘玩,不過成日師奶摩骨又預你開大,但是門口話色情免問。
好,前言講完,
上星期一大雨鳩痒,返工大清早打上去約30號,好彩約到,
夜晚8點,大雨,第一次上金多港,門口細細,上到去都几大,哥仔帶我入房等30號。哇,房都比141大,4尺床,可以做服務的浴室,仲有洗羅登,比足仔,141強多了!
5分鐘後囡囡入門,笑容滿面,相頭40+(預佐),身形:似風間由美,pink Lin 肥肥白白,即時來個抱抱,小車,正。
Part,1:侍浴,先洗背,再洗前面,佢叫我坐在洗羅凳,佢前前後後幫我洗干淨,然後水蕭,吹佐成5分鐘,再來大波夾腸。
出去上床先做背,全身漫遊,條舌似摩打,然後毒龍1分鐘。
做前面,又係漫遊,吹蕭,我叫佢轉過來69,佢好聽話,見到佢個巨臀,加咪個白正的閪,我就一口氣吻落去,正到冇朋友,玩佐5分鐘。
Part3:上套,女上,好落力下下坐到最深,轉男上,插佐一陣,又轉狗仔,之後又女上,又男上派彩。
服務算係感,3味囡囡,唔仲意車。
多謝分享
感謝師兄分享
唔敢上金多港 因爲環保場 不過師兄冇做勇士都玩得開心
回復 Alandavid ##4 的帖子

30號唔環保
四十歲都冇環是奇蹟
nice report la
回復 seafoodabcdabcd ##1 的帖子

40+ 點食呀 ching
謝謝師兄報告,無得車始終差少少
環保我都係玩開55最正,波大罗大樣靚,做嘢吾偷冷,試過其他冧巴好多都係求撚其,有D連隻西都吾比模。30未試過,一次要試下先。
30可否中出
多谢分享
幾大年紀?肥唔肥?
冇師兄可以環保30。
師兄唔該俾多啲資料。
回復 AA666 ##12 的帖子

55仲有做嗎?師兄
係咪咁正。
金多港近邊度🤔🤔未去過😅🙏🏻

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 05:12