[電腦/周邊] new mp3 plyer!!!!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

[開箱] M3K入手
- w3 A* S; N: i6 n) s
5 O/ H/ ]$ u! `+ n之前喺影音展就勁想買,咁啱琴日就見到,仲唔砰砰聲入手!1 h. ^6 ~. w5 u# K# B$ Q

' _3 w1 v7 \' m! I機仔細細,啱晒跑步時用!平時袋住部電話就怕跌,家下呢部嘢就fit晒啦!
/ u% }4 ]- m# @+ V% g2 @  l
+ [# g4 X8 \1 Z5 A如果要話有咩唔好,就無內置記憶體同藍芽⋯不過usb接電腦過歌好簡單!而且好似話駁android電話可以當DAC用,可惜我無細頭過細頭線,未玩得到呢個功能!
: s$ i! v  F+ |* c
: c- I/ x6 M( g- ^: s+ D" I" I其實六舊水,仲有錄音!我覺得抵玩囉!
8 c$ i: R+ `. K/ @2 q" I+ h/ ]7 V9 _! K
40764755_258554378106661_576025148130328576_n.jpg 40675193_258548968107202_6582436701409378304_n.jpg 40685067_258549014773864_8678525649758978048_n.jpg 40936027_258549034773862_6916115296205930496_n.jpg 40758223_258549071440525_1282631591415250944_n.jpg 41019824_258549091440523_599535696029417472_n.jpg 40662333_258549121440520_7706133891324575744_n.jpg 40809261_258549138107185_2486704000443875328_n.jpg
好似唔錯
回覆 讚好 不讚 使用道具

价格便宜可以买部来用下

我都覺得幾抵玩

玩吓抵嘅。陸舊。

其實現今手機功能齊全,需唔需要袋2部機呢?

六舊水 OK wor

$ j" X9 X6 |( n& Z$ g6 G! w; ]" d
- U  [5 {) |1 O) @, a" q嘩 ! 六舊水……真係平靚正 !

回復 CvC ##1 的帖子
4 B/ ^- b+ _  f) K: R% B; @3 d# u
! H& _) P6 g% H$ s! M價格抵玩,可以試試

平! 功能多多

CvC 發表於 2018-9-5 17:10
& j9 o0 m2 L+ G9 a[開箱] M3K入手7 W$ `! y( e" @

1 f6 s& V( ^% w' E0 E之前喺影音展就勁想買,咁啱琴日就見到,仲唔砰砰聲入手!

- G$ y/ c, f' v6 q: ]細細部,幾方便

現代版walkman

nice info

呢個價錢,認真抵屌