[賽後報告] 貓仔大鬧胡志明市第二天約女拍拖,韓K及酒吧淫玩個夠(多圖)

對呀,就差400萬盾就給她令她達到心願吧!
如果太貴的話,我不如去k玩好過!對嗎?
回覆 讚好 不讚 使用道具

luvsupernatural 發表於 2018-9-11 04:13
間JOLLY 我試過黃昏經過,入去問吓,但係韓仔見到我一條友,又驚驚地,我問佢地係咪KTV 之麻,佢地即刻話係CLUB  ...

話明bussiness club, 當然歡迎成大班外籍生意佬黎玩,佢地豪得起,洗得起消費高!
你單兵一條友人地唔想做你生意架!

ondogz 發表於 2018-9-11 07:19
C Hing, thanks for the report. I am looking forward my first trip end of this month 🤤

Thank a lot for ur support! Wish u playing fun at the end of this month!

黄华德 發表於 2018-9-11 08:05
又分享到最新的报告,特别喜欢介绍市况的照片,希望有机会一起去玩,相信我一定走少好多弯路了,谢谢!

謝謝德兄支持捧場!以後貼多些實拍市況照片給您分享!
有機會當然可以一起出征去!一起大開屌界!

austinpower 發表於 2018-9-11 09:52
回復 luvsupernatural ##36 的帖子

我二年前都試過有一晚單兵,見在酒店左近有間韓K,Walk in 問下價,條 ...

比我都唔多想做單兵生意,呢d韓k主要做商務客想賺大錢!
當然唔想招呼你一個人。所以單兵去五郡發系或其他中式k玩穩陣啲!

謝謝各師兄支持捧場!今晚會推出新一輯包膠內容更精彩,有更多正越妹及實拍圖分享比大家!

師兄大大好精彩的心得啊!
看來要找性價比高的夜場還是要多看看啊!

這個報告真的是太讚了~

okav99 發表於 2018-9-11 16:38
師兄大大好精彩的心得啊!
看來要找性價比高的夜場還是要多看看啊!

謝謝ok兄支持捧場!太過獎了!
想找性價比高夜塲就繼續收看我的精彩報告吧!

ket05 發表於 2018-9-11 16:47
這個報告真的是太讚了~

謝謝ket兄支持捧場!誇獎了!無私用心分享比大家係我最大嘅榮幸!

回復 skcat ##33 的帖子

现在就只能在北越玩😞😞

austinpower 發表於 2018-9-11 09:52
回復 luvsupernatural ##36 的帖子

我二年前都試過有一晚單兵,見在酒店左近有間韓K,Walk in 問下價,條 ...

啲韓仔有啲保護意識比較強,我去到時,門口個保安都已經起晒槓咁,好似好驚。咁我問埋啲咁直接0既問題,佢地一定有戒心唔出奇。平時我行街,好多時都有人同我講越南話,佢地有啲話我似北越人喎

當然,都去過有啲好光明正大咁做0既,我報告之前都有介紹過,嗰間嘢係有越南MANAGER/MAMI 睇場。

skcat 發表於 2018-9-11 13:56
比我都唔多想做單兵生意,呢d韓k主要做商務客想賺大錢!
當然唔想招呼你一個人。所以單兵去五郡發系或其他中式k玩穩陣啲!

我咪試過單兵去一間KTV,坐低,揀咗一輪囡,冇乜啱,揾到一個,跟住坐低,飲咗兩罐啤酒,發現囡囡係溝通唔到,咁可能都12點,MAMI 直頭叫我走,俾20萬小費侍應生就算,係抵俾佢0既,咁辛苦抬咗兩三打啤酒上房,我自己都唔係好好意思....

隔壁的王 發表於 2018-9-11 23:42
回復 skcat ##33 的帖子

现在就只能在北越玩😞😞

沒關係!有機會就去南越見識一下吧!是完全兩種不同風味的!

luvsupernatural 發表於 2018-9-12 02:24
啲韓仔有啲保護意識比較強,我去到時,門口個保安都已經起晒槓咁,好似好驚。咁我問埋啲咁直接0既問題,佢地 ...

我去jolly 韓K時都有發覺得!入門口時會韓仔經理昅實,睇下你地有咩異樣咁!
咁你個樣似越南人,人地怕你黎放蛇卦?所以最好搵有去過既朋友帶過去就好啲!

luvsupernatural 發表於 2018-9-12 02:31
我咪試過單兵去一間KTV,坐低,揀咗一輪囡,冇乜啱,揾到一個,跟住坐低,飲咗兩罐啤酒,發現囡囡係溝通唔到,咁 ...

咁都幾悶下,其實咁既情況倒不如去酒吧吧台坐下,撞下運氣仲好,單兵去K又無啱玩囡真係幾無癮,所以大師兄們都建議有四至六個人先去玩會好玩好多!

回復 luvsupernatural ##52 的帖子

韓K系賣 package . 呢間 J 記收 170 美元 1 set, 所以單兵 J 記真系唔適合玩。一支公要比 170 都幾重皮。有試過介朋友去 S 記,mami 見得二個人就比個特價,1 set 100 美元,當然酒就少左,唔夠就一樽樽計. S 記個越南 mami 真系 friendly 過 J 記門口班韓狗多多聲。J 記系女多,但真系超難點中文歌.

回復 skcat ##44 的帖子

谢谢,期昐着…

austinpower 發表於 2018-9-12 03:09
回復 luvsupernatural ##52 的帖子

韓K系賣 package . 呢間 J 記收 170 美元 1 set, 所以單兵 J 記真系唔 ...

賣啲韓國酒麻麻地啱飲,買二送一計落唔平,多人落除開先抵玩。感覺韓k唔太啱香港人玩,囡玩得較斯文未能盡興!

黄华德 發表於 2018-9-12 05:16
回復 skcat ##44 的帖子

谢谢,期昐着…

新一輯包膠已出爐!請細心品嚐!