[賽後報告] 貓仔大鬧胡志明市第三天勇闖口爆街,滑冰,再戰酒吧街(多圖)

期待师兄接下来的报告,发掘更多新场
回覆 讚好 不讚 使用道具

sexycat123 發表於 2018-9-13 22:39
very nice report !

thanks a lot for your support! nice report sharing to brother, feel very happy!

吳巨祥 發表於 2018-9-13 23:11
原來單兵都可以去HCM 甘開心....  CHING 好野

謝謝祥兄支持捧場!對呀!單兵也可以玩得好開心!你也可以的!

謝謝O兄支持捧場!

eato 發表於 2018-9-14 00:42
我都好鍾意係咁偷偷地屌閪o架!咁樣玩先夠刺激

係架!我勁中意!果種偷偷摸摸的感覺很刺激!咁先至最好玩!

謝謝ket兄支持捧場!妹子確實很正哦!很值得去越南出征!

rambochan 發表於 2018-9-14 01:28
期待师兄接下来的报告,发掘更多新场

好的!我會發掘更多性價比高的新場分享比大家!

Thanks for sharing

湯瑪斯 發表於 2018-9-15 04:45
Thanks for sharing

Thanks a lot for your support!

Ching好雞運!
之前出差去過胡志明,呢幾年就冇去過.唔知家下係咪一樣咁?
有時間行街嘅話,可以系半夜出去行下,到時好多靓女收工,你可以試下去撩她,隔離檯食消夜嘅靓女都可以撩架!通常都可以得手!(不過自己都要小心D)
有時D口爆房嘅女女好能正架,特別係D紅牌,如果她likeky你,你可以叫她陪你過夜等等.
想食D真係好能正嘅女女,ching可以去D高級shopping商場試下雞運,之前系間商場遇到件23歲嘅會計OL,真係好能正,成個陳慧琳咁,168cm,最後得知她唔係兼職女,良家婦女一個,係自己超級好雞運好到行到腳趾尾...(家下成家移民去美國左)
當時買野食,全程用英文,她又系身邊買野,聽我口音唔係越南人又望多幾眼,拿完野又冇檯,眼見她一支公,於是就同她搭檯,咁就食左件頂級靓女...

海鮮格 發表於 2018-9-15 15:37
Ching好雞運!
之前出差去過胡志明,呢幾年就冇去過.唔知家下係咪一樣咁?
有時間行街嘅話,可以系半夜出去行下 ...

海兄好叻!你G運好過我啦!無心插柳食到式越南陳慧琳!認真堅正!所以話有假要多啲去胡志明市出征!分分鐘會有好多意外收穫架!

Thanks so much for sharing !!!

睇完感覺好有用 !!!  感謝街圖 !!!

CallMeK 發表於 2018-9-15 16:17
Thanks so much for sharing !!!

睇完感覺好有用 !!!  感謝街圖 !!!

Thank so much for ur support!
希望對大家以後出征胡志明市有用!一起去大開屌界吧!

skcat 發表於 2018-9-15 16:02
海兄好叻!你G運好過我啦!無心插柳食到式越南陳慧琳!認真堅正!所以話有假要多啲去胡志明市出征!分分鐘會有好多意外收穫架!

完全同意Sk兄高見!
越南妹妹性格開放,皮膚白淨,著衫又豪放,至抵死就係你想點玩就點玩.
冇格手 冇投訴 冇黑臉 冇得頂!
Ching如果有時間,試下同D酒店counter妹妹傾下玩下.有D收工可直接上你間房玩天光!天光後她唔洗走來走去,直頭落去返工!

Ps : 如遇到乜特殊情況,千其咪亂認自己係大6仁念住過關,雖然大6佬有錢,有D越南佬好9唔鐘意大6佬,遇到大6佬必湯. 至鐘意就係D新馬台人,泰港他地都好likeky架.

師兄好有料。另類食女

海鮮格 發表於 2018-9-15 21:07
完全同意Sk兄高見!
越南妹妹性格開放,皮膚白淨,著衫又豪放,至抵死就係你想點玩就點玩.
冇格手 冇 ...

你過獎了!事實越妹真係堅正,又白滑波大腰細S身型!又易溝又千依白順!好過北妹同港女多多聲!有假真係要多啲去越南溝下正妹先不枉此生!
千祈咪認自己係大6人,話係香港,台灣人最好!越南人好憎大6人架,費時惹不必要麻煩!

無名氏 發表於 2018-9-15 21:50
師兄好有料。另類食女

無兄你過獎了!只係我運氣好呀!大家都可以試下架!

thousand_wtw 發表於 2018-9-12 08:58
越南妹好好溝

have a nice fucking trip

應該玩得很盡興