成功拎到人妻V7

Waiting for your report
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 天邪鬼 ##1 的帖子
4 V1 I) j$ [& h/ Y
, z/ i; {: I; _! R/ j) [' p佩服你的勇氣

# y( y& y/ B( w4 P. t% A6 X
Waiting for your report

未試過大肚婆" ?" k; q# ]6 {- ?; R1 s) {

! o1 ~/ F! {. b. ^5 n, m師兄可以分享聯絡方法嗎?

回復 人奶博士 ##39 的帖子# V) s- M0 L6 z4 i# D+ S2 V1 g# A

" @! t# G8 _1 }9 h$ R) j, F; E$ A" R0 L你自己另一個post都識講唔好高調啦。) L" f0 i& e* E6 N) }. T4 Z
你覺得佢咁講好咩?你死去飲奶啦

回復 gunnershenry ##14 的帖子, o0 [4 p0 y1 X" X

$ y' G- k. E/ _- E3 fbrother,can you share to me also,thx a lot !!

回復 人奶博士 ##39 的帖子
* h7 n1 L, m# j% t- b0 G# D5 D+ C: F  U% ^4 m+ F6 H
睇你個閪名 慌你唔係cutepregnant條冚家剷咩

大肚人妻好似好忙咁,應接不霞

還有沒有其他介紹?

留名等師兄報告~

; H: [* ^, K7 B/ P$ e0 n求contact。謝

回復 天邪鬼 ##1 的帖子5 F& u# H; a' D

" F/ [; A; j$ B  w8 o. q, |師兄可以pm我嗎

請問師兄試左未?樣貌如何?

天邪鬼 發表於 2018-9-13 13:31
  v- z, l$ Q4 H傻豬嚟既師兄
; v( G9 F. s: f( x) D) j首先我又冇開人妻名6 T: s1 e4 |7 L  A6 @$ E
之後我又冇開相

, _. E, d3 V1 T7 I7 r& l0 q" [算啦。師兄 可能run 條廢人想玩又約唔到。 眼紅又撚硬。咪痴撚左線亂講野。 原諒佢。

8 J8 U5 O" {; m" X* \: C想要contact

回復 royheatbb ##56 的帖子) ~; {" S  R9 X  Q% M
9 r! G+ {8 n3 l" }3 H
呢條撚樣係第二個網都係噉串柒柒,我有都唔能畀佢。

用手機回應 runfast #47 的帖子
( {4 k# g  J* S* g; o7 [! G: i9 `/ }6 S0 J8 |6 P/ C9 [# d. V7 i+ B( f6 `
真係犀利,初級會員鳩毛都未生齊就四圍燒著火頭,又要勞煩管理員做野
( [. ^! Y0 Q6 P
# q6 [3 @4 h. o) |7 c年中都斬走幾多唔識死嘅on9仔

oscarman 發表於 2018-9-13 23:57
% C5 h. z/ [  I" K- |) c  G請問師兄試左未?樣貌如何?

; p# h2 I% C9 T佢好旺,本身有正職,每天只能約一位,因為佢有家庭,都要番去交人。佢真喺偷偷出嚟做,大家玩還玩,都要尊重佢,始終預備做媽媽的都喺偉大的!7 }$ W4 d7 Y- B
根據佢v7張相,估佢樣唔差,介紹的師兄話佢喺三十左右!