成功拎到人妻V7

打小左幾仔字😅係係依兩日約過人妻出黎! 🙏🙏唔好意思
回覆 讚好 不讚 使用道具

仲喺未有消息

我都希望會有返消息再約過

各位,人妻已覆,呢幾天原來有突發事,要休幾日

回復 keichung ##104 的帖子
- G, i9 B5 w  m5 Q$ x6 f7 `3 y
' e4 Z+ ~0 v& ?, c. L1 `8 D多謝ching通知 thanks

5 X% F2 d* C, I; L2 |% |5 n) ~; y- s* C) R! T; A3 z1 X
回復 PREGGO ##105 的帖子
. {1 }# `5 O/ H: _% h0 W; r/ q1 V8 @
你咪c__ep_g_o條冚家剷

回復 runfast ##106 的帖子% f; S7 y8 _' b/ n7 v
7 E6 ]/ M- m! ?  V2 }$ Z* X
你話就係啊師兄夠喇唔好撚傻!!你估係大哥!依到都冇咩人理你

回復 天邪鬼 ##3 的帖子& Z( r7 _$ O! s  T+ S" M7 w7 E$ e: E
7 p' v7 `& x  @3 y
約咗人妻味呀?
$ y& @3 _  \' d% ^戰况如何?- w$ `* e/ X( T2 x0 Q  j
返應ok ma

回復 PREGGO ##107 的帖子
" W- V( d6 J/ X5 H$ x( |$ y* x- |9 q" N
你話唔係咪唔係。" Y, f0 N# ~- j# ^9 V  p- ~
只係提防大家小心呢個人 專野性病比大肚婆

回復 runfast ##109 的帖子
+ U! A% {$ v1 o9 n. h7 y2 V5 l7 q+ B" t
師兄乜你生野啊 !約唔到人妻唔駛見人就咬

回復 runfast ##109 的帖子
5 e; s, @3 P4 _2 I) h8 x
# c' t: K' Z* X" r2 U& A2 ]; E師兄你出曬名亂咁屌!不如你收斂下靜少少!大家都係想約囡囡出黎姐都唔知你搞咁多野做咩😥有病就睇醫生喇

回復 PREGGO ##111 的帖子. q! \4 i* T9 P; ^

* H" g% k9 ]. u* k, W我約到㗎...大家小心d啦。( b3 A9 K8 e3 A, f1 C* R7 P
你唔洗咁大反應嘅 唔通你就係?

Ok! 你約到!恭喜你大哥

回復 PREGGO ##111 的帖子  j6 y9 Y; r. k

8 M$ `6 t6 y; u  R: x我提提大家小心d姐。大家都想玩得開心又放心

0 y, U; N2 p$ B7 j! L$ A3 s/ E2 {& q- Z( Z0 J6 Z$ s6 l
回復 PREGGO ##113 的帖子
, D  E2 r) F3 E# b* u
% q; y% K/ }$ o- n+ \+ Q有時你好我好大家好姐。2 Q2 o0 Z6 N( \( }/ h1 @
如果我約唔到 點解要話佢一個呢 按道理應該係呢個post鬧全世界啦

回復 runfast ##115 的帖子
. h4 q# j2 X5 H( d; v7 I0 R  d3 r+ W% V& E
知道知道

回復 runfast ##114 的帖子5 [3 H, i9 J* Z
1 l5 G" b& \- n8 b9 o: a' T
如果你仲有野講不如你直接pm 我啦

回復 PREGGO ##116 的帖子( W) |! _" y; o1 h& u. Y
$ s$ f9 a1 f7 R1 m/ k5 R7 a/ |
你應該唔係佢呀可?3 e& [! Q% o7 P8 p. T: o  U
因為你個名搞到我覺得係你佢

我諗如果係個果人應該唔會用返差唔多個名掛

回復 PREGGO ##119 的帖子
* M! J7 `# w% ]; M3 O& ^& {2 C. U( e  q, u/ O2 q
咁我向師兄道歉。) ]' t: Q% W: Z
對唔住師兄 我都係希望大家小心。
" i8 N, l4 ]% f! j江湖雖然險惡 但仍有正義之人- T0 [5 W/ j( y4 d# d8 d4 {
我認錯師兄做嗰個人渣 我在此道歉 希望師兄可以原諒!- Q4 D! U- ^7 h# T4 n* T$ D

, ~+ O" C& {2 ~5 k' I以後大家齊齊交換情報