第一次去東B,亦都可能係最後一次

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇得呢度啲報告多,上星期蛇王諗住去東B嘆下,點知失望而回,
話說上星期蛇王係上環買套票去東B,下午二點已到東B,估唔到真係水淨鵝飛
無女無客無經理,得一兩個侍應,咁就無法,咪叫下野食休息下先,
坐下坐成個幾鐘後先見到個經理,佢行埋來問揀唔揀女,我問佢宜家有幾多女,
佢話得幾個,咁我下再等下先,無無聊咁等下等下等到4點幾,經理話有十個女,
因實在太悶唔想再等,咁就揀啦,十個女出晒來大部份都係祖國女,本來有個啱心水既,但見佢無咩表情驚中犬
所以揀左第二條,點知一樣賴野,條女0服務,求其到衰過香港啲141,
條女仲要補$400,真係谷鬼氣,求鬼其出完出返去休息室,
休息一陣諗住搵返頭先啱心水果件再來多次,不過問完經理話要補多2k之後個心開始動搖!
如果再中伏咪肉都赤,於是把心一橫即刻走人閃去D1玩多轉,去到D1已7點,呢個時間真係有好多女
睇到小弟眼都花,最後睇啱件泰Model都係2k,但服務真係正好多,即時條氣順番晒!!!

所以以今次經驗來講東B都唔會再去了,啲女幾靚都無用,
咁鬼貴山長水遠去到中伏食件咁既女,不如係香港搵141好過!!
睇來過大海最好玩都係D1,近排去過兩次都滿意而回!!
妳揾個條女大波有公仔嗎?我找開那個變熟了都變了無表情,無服務,聽經理說她還升了格,耍加400, 會唔會同一人?
回覆 讚好 不讚 使用道具

大波但假假地,好似背有個公仔,但皮膚好白,樣唔算靚,總之就中晒伏啦

祝師兄下次食到正野

通常太早去係無乜女

回復 rx78kln ##1 的帖子

D1食快餐

Ching, what are the eatable rates for your last two trips to D1?

我對東B既印象:若果唔係搵日韓靚貨
唔好去搏
性價比低

咁早去梗係啦

多謝師兄分享

服務雖然差, 但此場差不多是澳門唯一可以找到明星質素嘅靚女

其實東 B 係舊場養心殿翻新
囡囡質素就唔好太有期望
不過師兄真係揀錯時間去

回復 rx78kln ##3 的帖子

不是了,,她的公仔在心口.

rx78kln 發表於 2018-9-13 15:14
睇得呢度啲報告多,上星期蛇王諗住去東B嘆下,點知失望而回,
話說上星期蛇王係上環買套票去東B,下午二點 ...

去過幾次東B,服務都是普普通通,玩主題都是求求其其,如果要求服務的會失望

better luck next time, usually night time more choice and better services

多謝師兄分享

super2006 發表於 2018-9-13 19:09
Ching, what are the eatable rates for your last two trips to D1?

D1第一次去因太早無乜女,但都揀到,服務好好,第二次晚7點去好多女,好易揀到,又係好服務

TKKCheung 發表於 2018-9-13 18:24

D1食快餐

最慘係東B都係快餐感覺,求其攪到你出左就算,只係有個休息室比你hea下

vv--vv 發表於 2018-9-13 23:59
去過幾次東B,服務都是普普通通,玩主題都是求求其其,如果要求服務的會失望

估唔到比咁貴價錢都要撞手神,真失望