[囡囡推介] 全能女戰士《青筋雪白巨乳Candy》,環吹,毒龍,口爆,High L 到呢,值得推介!食個返尋味!

名稱: Candy
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A35751-上環-樓上骨-Candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一入到閘大家先黎個深情擁抱,Candy對青筋雪白巨乳好似兩個大雪球咁勁有壓迫感,皮膚白白淨淨,穿緊身戰衣,有波有羅,曲線玲瓏浮凸,好鬼誘惑,佢好好笑容熱情招呼,好主動幫我寬衣解帶,入去降下D慾火,
佢侍浴殷勤用心仔細;波推擦背樣樣有;感覺好鬼正;銷魂又有氣氛;讓我盡情享受帝王式嘅服務;最掂係呢支水簫,爽到細佬差D繳械投降。
上床後,前戲做到足又夠投入;有激情;佢望住我淫淫一笑,係風情萬種百媚叢生,條脷係咁撩撥我兩邊linlin,撩得我痕痕咁好有感覺,銷魂毒龍鑽,鑽到我慾火攻心,啜埋個毛蛋,吹奏起環保交響樂;佢吹簫好鬼正;盡力張咀;深頂喉嚨;用淫眼望住我黎吹;袋含旦,深喉吞棍,吹得好投入,好能舒服刺激,吹咗好耐時間,真係令我爽到震,細佬已經硬到頂唔住,叫佢即停,
然後到帶套食主菜,邊騎邊蕩乳,睇緊佢呢個姣樣,真係好有feel,正能到不停變換體位,分開佢對長腿將碌嘢對準個淫窿頂曬入去,爽得佢打個冷震淫,聲好自然叫咗出黎,出盡全力屌,用中屌到佢高潮迭起大叫救命,西水源源不斷湧出,男女都爽到暈,最後正面疾速衝刺10分鐘,興奮到拔出碌野俾佢含住環保口爆,正到爆!
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄
多謝師兄分享
多謝師兄分享
好鬼誘惑
回復 SunboyM ##1 的帖子

十分吸引
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區