[賽後報告] AVBIBI有經驗識揼骨識做愛真係好正,莞式服務一條龍,好有林志玲feel,堅挺34C波,黃蜂腰,外形好Fit,一時柔情一時豪爽,挑情功夫更係一流高手

名稱: AV Bi Bi
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A24771-觀塘-樓上骨-AVBiBi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見到佢就比佢擒住,不停咁抽我水,摸我細佬,除衫錫我Lin頭,我點可能坐以待斃,照板煮碗揸波摷蟹,赤裸裸企喺沖涼房門口玩返夠本先。之後bibi幫我除衫入去沖涼,侍浴服務做得好足,好有心機洗前洗後洗細佬,洗埋車底洗得好乾淨,波推全身漫遊,推到落去細佬度,吹番一曲魔笛追魂,真係爽到爆,簫技屬於高級組,好溫柔體貼,慢慢吹,再繼續就會比佢吹爆

之後叫停囡囡幫我抹乾身上床,先幫我全身穴位按 ,力度岩岩好,一d都唔馬虎,按到我好舒服,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢,推完條腰好明顯鬆左好多,之後佢幫我敷埋熱毛巾,正到不得了,開始調情,先用34C波係我全身波推,又鍚lin lin,R旦旦,攪到我細佬係咁膨脹

真係頂唔順叫bibi上套,先後插老漢推車,大大力頂入去,妹妹又窄又多水,插到佢對波fing上fing落,囡囡叫床聲好大聲又悅耳動聽,真係好迷人,玩左一陣轉男上,分開佢雙腿直隊黃龍,囡囡反應依然激烈,不停叫我大力d,呻吟聲抑揚頓挫,頂多兩下就爆左派彩,之後佢就好細心幫我清潔,囡囡都自認好大食,好鐘意做愛,仲話下次黎要做兩Q先夠喉,我就覺得佢服務真係唔錯,最後一齊沖涼,俾家用就閃人,已經約定下次再黎喂飽佢,莞式服務咁好玩好難忘

登錄/註冊後可看大圖
謝謝無私的分享
技師靚女,揼骨首選
睇見師兄講到咁正,真係好想試下
靚女,好身材!一定支持
咁好服務...師兄真係爽歪歪
呢個我試過,招呼服務身材樣貌整體都唔錯
揼骨首選
師兄介紹得非常好,我都有同感,服務係唔錯
咁正,返啅得過
佢又真係幾Sexy架,真係好吸引
溫柔健談好傾,岩我口味!