sandy人見人愛、吹簫功夫一流、妹妹窄又好砌。

名稱: sandy
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A78345-炮台山-兼職女郎-sandy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我係4台見倒南方大廈 呢排多左外藉靚女寮國妹進場,新女寮國妹sandy,青春靚女有氣質,樣貎清純,好有女朋友Feel,又係我喜愛既類型,即時打比sandy預約左先,約好左就準時到,sandy真人仲靚過廣告相喎,sandy好有禮貎,笑起嚟又甜,我靜靜望左一陣,樣貎清純,黑色長髮,吸手波,皮膚白滑,摸落佢滑溜添,全身走肥。$ c: b" {! p8 G: ?

5 p4 t. V& K  ]3 T8 M9 S之後sandy就拖住我入房、我就急不及待走埋去抽水,sandy笑笑口無拒絕,波波好彈,屁股圓而挺,位置剛好頂住我細佬,磨吓磨吓好有Feel,之後sandy就用d吾咸吾淡既廣東話同我吹左兩句、心諗寮國妹d廣東話都ok喎。- w4 E- [* U; b; j. C: p; `
! ^- A/ j, K  l3 o2 A! ~1 v# m
之後sandy幫我除衫沖涼,sandy幫我冲涼時,我已展開挑情手段,我用半咸淡既英文加上簡單廣東話,配合埋身體語言,sandy絕對知我撩緊佢,sandy對波好堅挺好玩,Lin頭已經扯旗,sandy差點企唔住,sandy幫我洗乾淨細佬後踎底開始高奏一曲魔笛追魂,sandy好溫柔,條脷好靈活,又奶又鍚,啜埋旦旦,再玩水中簫,吹到雪雪聲,而家成個蕩女咁,禁住sandy個頭插一陣,Free到我差D想射就立即停一停,抺乾身上床再玩!- t: C0 P6 n2 V% k& C

+ }9 v3 V0 ]1 K, U. ^* F- z4 vsandy上床後先黎全身漫游,錫耳珠、錫頸、錫Lin頭、一路向下,sandy一隻手R袋袋,一隻手捽我粒Lin,性感小咀已含住我細佬唔放,我就轉身同佢玩69,sandy隻一線鮑好靚,錫咗一陣已經春水氾濫!
* P) ?. q4 ?6 W2 d* s
: a' i. A# j: d7 ^' J; R" _! h+ Psandy上套來個觀音坐蓮,一路UN一路扭動蛇腰,條脷伸出嚟奶吓舔吓,極具誘惑,波波隨住搖UN喺度擺動,轉番傳統男上,狂插一輪,插到拍拍聲,High到我同sandy都忍唔住,sandy緊緊抱實我,我就盡情爆發。事後sandy仲攬實我唔放,個樣仲好鬼冧添,休息完沖涼,sandy又嚟個事後簫,點知越吹越硬,差點要執多劑添!

& j. E  w) K% J9 }. K' [+ ^: P8 I2 q/ ]6 K# o9 y
回復 schnitzer ##1 的帖子  w& g: M( o" ]1 p' z, |! x6 v1 x: E1 c

1 l6 N9 X5 I+ T) q4 H, `寮國妹試得過
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 schnitzer ##1 的帖子  ?5 j( T/ {2 ~; g: ?$ L$ j5 X5 [

- o5 j* _" c: L; E' ?2 T" z. E咁好服務...師兄真係爽歪歪!

回復 schnitzer ##1 的帖子0 g3 [& k; E; ^+ G$ n+ `: x; J

. V- z& z" ^/ t; ]流鼻血呢

回復 schnitzer ##1 的帖子
$ C  Q3 m0 I4 Q6 {. ~
0 x) W& `5 i+ x' b7 w9 D% {等我都要去挑戰吓先得

( s2 h) ]- w) g, ~3 m4 T" P* }; K* x
感謝師兄有靚女推薦

' a  [4 {8 T) s; r4 L
2 @+ j8 a& N' ~7 g6 r招呼真係唔錯

! _8 `) o; q# j4 ~; y8 W$ Q
5 u  `" }- C+ v* f支持食到好嘢!

回復 schnitzer ##1 的帖子: X- o7 I! o( H. ^0 F

1 ~1 A! z7 `' uModel身型,34C靚波...睇見都隱唔住

謝謝分享,我都去試下

樣靚身材好,一定要支援。

咁索點可以唔去試?

樣靚身材好 前突後凸

身材吸引, 性感誘人

人正波正,必食之選!