[囡囡推介] 清純靚女技師菲菲,不愧係一流高手,按摩+BM皆出色,兩全其美樂在其中!

簽到
名稱: 菲菲
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A55281-觀塘-樓上骨-菲菲.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

周身骨痛,朋友介紹我到觀塘搵菲菲鬆骨,
一於先約好時間,準時去到,
囡囡靚女得黎清純,無撈味,有纖腰有長腿,全身走肥,有時代氣息,且極具吸引力,
入房後就同我黎個深情擁抱,大家有傾有講,全程好好笑容,唔急於叫我去沖涼,吹陣水至慢慢開始安排我沖涼。
沖完後主動幫我抹乾身,好有女友feel,享受按摩推油,
開背有心有力,按肩胛骨好夠力,仲會問我夠唔夠力,保持力水從頭到腳都照顧到 十足,按到咁上下,
跟手推油默默耕耘咁推,用剛柔之力幫我逐個逐個部位按,佢真不愧係一流高手,感覺好能舒服暢快,推完全身充滿能量,
驚喜時刻,柔情掃股,手游走我全身上下,手勢溫柔而挑逗,細佬食慾大動,
繼而玩BM漫遊,惹火撩人嘅大竹筍靚波性感,嫩滑肌膚磨磨擦擦,異性相吸産生電流,爽到慾火中燒,
細佬口水都流咗出黎,無耐爆出精華素!真係好掂,兩全其美樂在其中,老友果然無介紹錯!

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
thanks for your sharing
多謝C兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 08:05