[賽後報告] 最新圖山18年感想

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小第由13年開始去圖山, 差不多每年都去, 直至今年已經冇再去既念頭。 見討論問區ching話有100件女, 其實早幾年係有, 幼女都有, 但 最近兩年去玩3,4次發覺1日大既得4,50條女(頂多). 玩既人已經由以前既亞洲外國人改為而家以越南本地人同的士佬居多。 重點係當地人比同樣既錢可以優先玩最優既女, 你係外國人只會比啲豬扒你玩。 啲女簡客, 吹鐘已經成為常態, 所以我覺得圖山再冇值得去玩既理由。
越南自 1996 開始玩,但始終未去過圖山,明知比西貢平,但唔知點解無乜性趣去。
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for Sharing

我也是八月去了,妹很少,也沒有平均年齡比市區少。極度失望,以後應該不會再去。現在只有河口是平均年齡比市區少,如佢未滅亡,應該多去幾次。如大家不是找幼幼,幾個地方都可以。

冇錯,而家的確冇咁好玩
我尋日先去完

每次都太多台灣仔, 阻L住哂

而且現在很多妹子開始會挑客了,
只要聽到你是中國或台灣就不接了,
轉頭就走!

我仲未去過就收檔....

boardington 發表於 2018-9-15 07:35
小第由13年開始去圖山, 差不多每年都去, 直至今年已經冇再去既念頭。 見討論問區ching話有100件女, 其實早 ...

今日先係圖山出來,感受一般般,感覺越南女有啲都唔係好想接外國人生意。
自我介紹先,我個樣有少少似越南人,自問童顔,成三十一都好似20零,樣子唔敢係度話靚仔,都一般,算過得去。
事原我瘦底,我都鐘意瘦的,我用呢個要求,旅館小弟找到一個畀我,開頭我係見小弟拉住條女,條女先肯入去畀我睇(我坐店內,我見到條女,條女果時未見到我),入去睇到我,跟著我點頭,條女又肯,咁先完成1Q.
即係咁,如果小弟唔拉條女,咁果條女就唔會入去。
當年胡志明個感覺都冇咁差,始終胡志明市大場有教養,定係越南人唔係大喜歡中港台?
果日有行花街,有坐係度睇女,有超過50件以上。
圖山來講,快餐,抵玩,房間質素就唔好有要求(我咁快走其中一個原因,就係睡唔到🤦🏻‍♂️,唔吵,係環境問題,黃色果間酒店會好啲)。如果有巴打同樣有住的要求,可以住黃色果間,然後去任何一間搵食,我諗冇炮房旅館會拒絕你,你每一Q,旅館都有佣收。

Awater 發表於 2018-9-26 21:39
今日先係圖山出來,感受一般般,感覺越南女有啲都唔係好想接外國人生意。
自我介紹先,我個樣有少少似越 ...

所以我都轉左去hcm同bkk玩好過!一分錢一分貨!
如要去平落咸記好過!慳番機票同酒店錢!

skcat 發表於 2018-9-26 21:58
所以我都轉左去hcm同bkk玩好過!一分錢一分貨!
如要去平落咸記好過!慳番機票同酒店錢!

我鐘意泰國,始終泰國人地當係一種正當職業,我有一個泰國女,到而家都有間中互相訊息問候,而且女友feel100分。
如果想去agogo,當然Pattaya 最好,bkk好似死魚跳舞,典下典下
話說😂,貓兄,你用我偶像個頭像好鬼頂癮

Awater 發表於 2018-9-26 23:39
我鐘意泰國,始終泰國人地當係一種正當職業,我有一個泰國女,到而家都有間中互相訊息問候,而且女友feel ...

我都有同感,不過只去過一次曼谷,你講得甘正,下次打算去pattaya玩下體驗下!

skcat 發表於 2018-9-26 23:41
我都有同感,不過只去過一次曼谷,你講得甘正,下次打算去pattaya玩下體驗下!

有一間Pattaya agogo介紹畀你,我發訊息畀你,閒日去,媽咪個收費會便啲,女就一般都係5000過夜.同埋間bar會有女繞場一周叫人請飲,唔好理距,侍應都會叫你請距飲,都可以唔理,間bar去親都滿座,啲女又跳得好,又吸引,女又多種類係Pattaya,我會推薦呢間

Awater 發表於 2018-9-26 23:51
有一間Pattaya agogo介紹畀你,我發訊息畀你,閒日去,媽咪個收費會便啲,女就一般都係5000過夜.同埋間ba ...

謝謝Awater大師兄推介,甘下次就去出征體驗一下囉!

貓兄,我今日發訊息用量用完左,聽日發畀你

回復 Awater ##9 的帖子

點解越南人咁唔中意中國人? ?  只要了解中國同越南關係既歷史就會知道,詳情可以自己上網check下。

回復 boardington ##1 的帖子

感謝分享資訊~

有機會都係想試吓

好貨色都被玩掉了 現在只剩下這些妹妹了

回復 cannoSZO ##7 的帖子

其實是有原因的