[曼谷] 好事要成雙 @ MITU @ MOMO

簽到
泰國夜店類別: 桑拿 場所名稱: MITU AND MOMO 網址: 
是次消費: 6000~10000銖 日期: 2018-09-14 消費意見 值得一試 返啅指數: 9/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位C HING們好, 小弟在LAOS 的業務開始入正軌, 但仍要每月去LAOS一次, 但香港未有直航飛機, 所以每次都係取道BANGKOK, 咁就有機會係BANGKOK STAY幾天, 今次無例外, 就去了MITU和MOMO去雙飛

13號早上8點幾到達BANGKOK, 先BOOK了LAKS 抓龍筋 (貪佢近, 因為小弟住SOFITEL SOKHUMVIT), 然後HEA一陣就出發去MITU

今次MITU我先BOOK了LALA和BE, 每次去都試唔同既組合, 見到MITU他們的WEBSITE而家都有PROMOTE 雙飛, 有進步.  講返她們二人, BE是會說撈話的, 人肥肥地, 所以波也是真的, 而且幾挺, 樣一般啦, 而LALA樣就再差DD, 不過比較瘦, 不過SERVICE搭救, 個組合就變成肥瘦雙飛...

過程也是二人先好忙咁幫我沖身, 前前後後上下上下ABAB,  上到吹氣床NURU, 明顯BE比較新手, 都是聽LALA發施號令, 有些時侯會做觀眾, 最後水床KO了LALA, 在床上休息了一陣, 又被她們輪流夾攻, 10分鐘內再次起頭, 完成埋BE

合拍程度不高, 下次要試其他組合, 最後埋單8000 BAHT

14號下午, MOMO我是第一次去, 係呢度就成日見到D師兄講, 於是我出發前一星期SEND LINE去BOOK (我是個喜歡做好準備, make sure everything under control的人) DEW AND WEEWI, 呢期玩校服COSPLAY, 一見到兩人條裙真係短,好正!

DEW唔洗多講, 真人真的顏值不錯, 比較像南部的面孔, 笑容又好, 波有C級真波, 但係手幼腳幼. 而WEEWI 樣比較白, 樣子有點顯老, 不過都是樣不錯, 但係波比較小, 估計是A吧

三人坐JACUZZI真係極迫, 不過當然迫係一種優點來的, 可以玩到"忙" 呢種感覺, 車完左途車右邊, 一手巨乳, 一手西西, 一個CHOK棍,一個劣蛋...二人的配合度非常高

忙完一輪後回到床上, DEW主攻我下路,  WEEWI 攻上路, DEW 吹功不錯(鋼牙不影響吹, 只影響車輪), 加上她還施展夾腸功, 令我隨時都如箭在弦, 而WEEWI是很會打車輪的人, 捉住我個頭來車, 完全有種被人輪姦的感覺

所有READY後, DEW示龍WEEWI騎上來第一Q (其實我想DEW第一Q,ANYWAY,喜歡被擺佈的感覺, 由她們來發版吧), 如是者,WEEWI 騎乘, 而DEW都不是閒著, 坐在我床頭, 餵個胸俾我, 好似食奶咁塞過來, 好吧...好忙...

KO WEEWI後, 休息了一會, 在她們的合拍攻擊下, 巨龍又復活了, 終於可以插DEW, 但是第二Q攪了很久都是射不出, 最後就放生算了, 留下一點點的遺憾

最後堆單: 5100 BAHT

多謝各位收看

MOMO 兩大紅牌輪番上陣,真係識得享受!
回覆 讚好 不讚 使用道具

denial 發表於 2018-9-15 10:30
各位C HING們好, 小弟在LAOS 的業務開始入正軌, 但仍要每月去LAOS一次, 但香港未有直航飛機, 所以每次都係 ...

感謝分享報告,WD組合應該是這家的Dream team了

5100 ok wo唔貴 支持報告

师兄每次按摩都喜欢双飞 期待laos有什么娱乐介绍下

xman250 發表於 2018-9-15 17:52
师兄每次按摩都喜欢双飞 期待laos有什么娱乐介绍下

有桑有K,桑大慨50美金有一Q,但是好樣的非常少

flymonster 發表於 2018-9-15 14:24
感謝分享報告,WD組合應該是這家的Dream team了

的確呢個組合唔錯

我的夢想同dew 玩双飛
如果佢願意過晚,1,2萬都俾

各位C HING們好, 小弟在LAOS 的業務開始入正軌, 但仍要每月去LAOS一次, 但香港未有直航飛機, 所以每次都係 ...

CHING好堅, 去LAOS搞生意
介唔介意講多少少當中因由
同講多少少當地GE情況

神來之筆  天下神女无掩可守

夢幻組合

very good luck of ching

回復 denial ##1 的帖子

肥瘦雙飛,紅牌雙飛,真係識玩。

Good~ can try try

回復 flymonster ##3 的帖子

師兄真識享受,這雙飛組合一流

請問樓主,Laos有乜野好玩, 女遊性地?
去過Vientiane陽光旅行,乜女到冇食過...

識玩一定玩雙飛

bbjohnny 發表於 2018-9-15 23:52
CHING好堅, 去LAOS搞生意
介唔介意講多少少當中因由
同講多少少當地GE情況

有危先有機, 果邊當然識D官方人物, 所以去做囉, 我是做專業服務類別的生意的

其實東南亞幾好個國家, LAO 算是相對"聽話"的地方, 但是人口不多, 所以暫時競爭不算大, 可以有得發圍, 下一步想去CAMBODIA 攪

roadpeople 發表於 2018-9-16 23:47
請問樓主,Laos有乜野好玩, 女遊性地?
去過Vientiane陽光旅行,乜女到冇食過...

坦白講, 有靚女都去曬BANGKOK, SINGAPORE 搵食啦!

不過當地而家大陸人, 韓國人好多, 所以D K 都開得幾多下, 我覺得要食都有女, 不過質素欠奉

回復 denial ##1 的帖子

正呀,想試下