4日3夜新人澳門珠海初遊,東A,B,D1,V7完夢之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

結論: 好好玩,但都好貴,長文,喜歡的幫忙加加分

第一次過澳門玩,咁多年未去過澳門,決定豪一次過大海玩下,搵過下資料,已經決定去東A&B再玩埋打令1,聽聞哩幾間質素都唔錯

上星期日下午到信德,去東方買套票,成萬幾二萬種,但想玩哂兩間,諗都唔洗諗就買雙龍套,連來回船飛4K有找,雙龍套只可食越南妹妹,其他要補水,不過正如其他師兄咁講,去到先補錢好過,跟手去買埋打令1套票,由於已有來回船飛,可要求唔洗船飛,平240,不過都要17xx,買好哂出發

到澳門後去酒店Checkin,第一次過大海梗係去賭場見識下啦,因為住氹仔,就近近地先去威尼斯人,小小地攞1K出黎玩下,D老虎機真係食錢,5舊水幾分鐘玩哂,賭大細又幾下玩完,算,返酒店放低野出發去東A,睇返資料原來間間都係澳門個邊,早知住澳門個面近好多,去到東A上樓就有人接待

第一次去桑拿場,果然同其他師兄講一樣,全部都係女招待,不過去得玩就唔會怕醜,脫光光去沖涼,話時話係更衣室有個接待囡囡都幾靚,聽講可以搵女沖涼,可惜水池一條女都無,問過話無人,算,沖好入場,場地唔算大,入到有個外籍經理招呼,問過套票包一個師傅工同擦背,東A定時有Show玩,不過未夠鐘開Show就按下腳先,星期日晚人唔多,按按下聽到話一陣有Show開,見到佢地放低左杯漱口水同濕紙巾,手諗唔通有團吹玩 有機會可以見識下

去到開Show,過程唔多講,係幾過癮嘅 ,玩完Show就當然係時候揀囡,睇哂D囡,見到個金髮韓妝囡囡好正,有笑容又靚,國內星模,問問經理,要加700,心諗咁貴嘅,不過睇哂最正係佢,就揀啦,揀完囡囡又問玩唔玩AV主題,咁又5舊,不過見到其他囡囡換左D Cosplay衫,哇,眼前一亮,咁就玩埋,囡囡重想叫我起雙飛,不過要加12定15K,太貴了,無玩到

見到囡囡換好衫過黎,真係不得不說,換左主題衫吸引力大增,上房,D房好大,見佢地放左一盤野係到,又Cream又啫哩又奶油又爆炸糖又薄荷糖,有好多種,沖好涼就開始上床吹,全新感受 囡囡好好服務,吹足咁多樣,不過太爽了,差最後一個花式未玩,怕頂唔住,上套男上,好快派彩,派完重可以選用邊幾重食物?定道具黎個事後蕭,選左百事,奶油同Cream,爽哂

如果係問我東A AV主題要加錢抵唔抵玩?跟據囡囡話唔係AV主題只有普通齋扑,AV多野玩D,如果囡囡無呃我,我覺得抵玩,件衫同D花式吹係幾好玩嘅,後尾同囡囡吹水,先知原來可以叫經理Call車接送,玩完食D野,叫經理搵車送去酒店,返到酒店,經理先同我講重有個刷背未做,頂唔記得左,又唔早D同我講,東A埋單約3.5K(連套票)

第二日訓醒起身,又入賭場,今次入新濠,仆街,賭錢真係倒錢落海,8舊一下就玩哂,轉場去金沙城,今次唔玩老虎機,專心玩大細,見到門口有張賭台係玩大細,諗住換5百,輸左就閃人,不過D運開始黎5百變一千,一千變千五,千五變三千,玩玩下到4千,每次一輸就將D碼換返錢,留返個5百蚊本又去玩,最後埋單贏6K,扣返輸個D都有4200執到,咁化表今晚可以玩豪D

到5點幾6點出發D1,又要坐車出去,去D1先係因為D1係泰浴,無得係個到Hea,玩完再落東B,D1個區都幾舊下,入到D1客人唔多,只有兩位伯伯,睇樣都至少60歲,真係老而彌堅,配服,坐左係到,望住個金魚缸,經理介紹,有越南,泰同國貨,唔同色牌代表唔同國籍,星星牌要加5百,睇哂D囡,其實可食用得3成左右,有兩三個國貨星模,反而無普通貨咁好,掃完一輪,都係星星泰模最正,太靚了,我知大家點諗,個刻我都有D猶疑,但最正係佢,都係揀左泰模,近睇無得彈,入房見到泰浴特色浴缸同圓床,又係一個第一次,第一次泰浴,上次去泰國無去到泰浴,今次澳門搵返個泰妹完夢,脫光光沖身,渣渣個胸,手感OK,但都知道係人工,個波又大又圓,等囡囡浴缸放水,係放水期間按下摩,放到水落缸正場,泰妹大波,玩泰浴正,磨黎磨去,終於明白水乳交融係點解 玩完上床就唔多講,出完囡囡問黎唔黎多野,問左要加1K,如果一陣唔係又有下場可能真係黎多野,訓係到比囡囡按摩,按到夠鐘,囡囡態度好服務好,比左3百小費,埋單800+套票17XX,約2500

跟著就落東B,入場到休息室,叫左D野食,即刻比越南妹妹仔捉住叫我要師傅工,好,按下肩先,按完食飽就當然係揀女啦,出到去坐係圓枱比囡圈,廿幾三十條友任揀,不過無小公主,姐係越南,普通國模要加600,跟住好似係國內星模加1K?唔記了,又有幾個韓模加2.6K,好易認,一睇就知係韓,大家明的,重有一個日本妹同外國,應該係俄,好戰鬥格,唔係我杯茶,成場最特別係日本妹,著住和服,加埋個微笑,雖然唔係最靚,但已經比佢吸引住,要加2.6K,今日贏左錢,就要豪一次,如果唔係真係比唔起,揀左個教師主題,可惡,無哂衫,轉OL主題,東B AV主題係咪得個Cosplay?除左間房係主題,感覺上都無咩特別,不過囡囡好白又Pink Lin,好好玩,好溫柔好可愛,即刻AV男優上身,插到女女反艇,插到我同囡囡都攰了重未出到,不過我覺得哩D野係雙方都應該要享受嘅,我同囡囡都攰就停了,係床到攬左陣就去沖身,雖然無出到,不過已經滿足了

回到休息室,食下野回一回氣,又比剛剛按摩個越南妹妹捉左入房按摩,因為套票係包一個30同40分鐘按,之前按左30,依定按埋個40,今次按下背,問左小妹妹,佢一個師傅工先收45蚊,其實都幾辛苦,如果各位師兄去到,反正免費就比小妹妹按下,唔係小妹妹無錢收架,慘,按完Hea左陣,同經理吹左陣水等車返酒店,埋單(連套票)4.6K,真係越玩越貴

返到酒店,由於頭先重未出野,本來諗住DIY出黎就算,不過又唔識死咁係V7玩附近的人搵女,見有個近近地D相又幾靚,就問點玩,1K野,又話係真人又點咁,我都講明唔係真人一定彈,好喇,又要我影枱頭電話確認無昆佢(心諗我先係怕個個),反正我係酒店,聽日又Checkout,下腦已經控制住我,影相叫佢黎,等左十幾分鐘,有人敲門,開門見到個呀姐,至小都30幾以上,問我係咪搵女仔,我梗係話唔係啦,關門,睇返V7,佢重同我講係門口,叫我開門,得就話頭先個個係咪佢,完全唔同,彈,佢竟然話我搞錯,佢依家先出黎,小佢,明明頭先先話係門口,俾我踢爆左,我就話你如果係公司黎,就派個後生靚女過黎,佢知道衰左,就話如果哩個唔得就比相我揀,一早咁做啦,浪費哂D時間,好喇等左十幾分鐘,有人敲門,一開門個刻D火出哂黎,派個40幾歲呀姐黎,個樣好恐怖,我彈佢佢又話比佢入左黎先啦,傾下計先啦,果刻我堅決唔俾佢入黎,佢竟敢話要我俾返車錢佢,頂佢,俾唔落手,叫佢一定要走,唔係就叫酒店搵人上黎,同返佢公司講,最後一次,跟手佢畀左D囡相我睇,有一千同千五囡,有D係幾靚嘅,揀左個1K,重申左今次唔係真人就Byebye

咁又等左10幾分鐘,囡囡敲門,有驚喜,今次無中伏,後生囡囡,可愛細細粒,健康膚色,入黎大家吹左陣水,原來佢收開1.5K,今次只收1K,唔知算唔算係優惠呢?唔理了,要求先磅水,明嘅,磅水,繼續吹水,原來囡囡廣州人,一口流利廣東話,有驚喜,唔同人講真係以為係陀地,掛住吹水,真係好啱傾,同佢好夾,有話題,興趣都好夾,我Feel到囡囡有D沉我 又話唔收錢都得,無限Q,不過公司都係要收嘅,佢想過夜,本來要收6K,後尾減到5K,其實對我黎講係有D貴,不過出黎玩,開心最重要,5K就5K,雖然唔知囡囡係咪吹水話好開心等等,不過我係幾開心嘅,吹左陣水埋牙,今日唔知為何下上都AV男上身,好持久,可能同對手夾到,玩完落街食下野就返上房訓, 到真係訓都已經6點幾

11點幾起身刷完牙洗完面梗係搞下囡囡,囡囡裸睡搞到囡囡起身,Morning Q都好持久,到底係咪我進化左,平時算係普通 ,夠鐘Checkout,成12點,囡囡要走人喇,目送囡囡走人,執野閃人,今日上珠海

過左關,係拱北附近酒店,沿海邊方向路行,搞咩全程行人路都整緊,行到海灣酒吧街附近都係爛路,附近酒店checkin便周圍行下食野影相,當係Hea下,上珠海目的都係想揼下骨,有諗過下搵唔搵邪骨,不過一來唔熟路難搵,二來安全問題,都係澳門玩得放心,臨訓前係附近搵左間連鎖按摩,按左一個鐘腳,Relax下,返去沖涼訓,按完真係好訓D

到最後一日,星期三,見到香港想起三號風,以免有咩意外,就唔再去玩了,回澳坐船返香港,係天堂回到人間,第二日又要返工  

今次旅程東A 3.5K+ D1 2.5K + 東B 4.6K + 包夜 5K = 15600 今個月要食麵包喇

成就Get
過大海贏錢
泰國浴
食日本妹
包囡過夜
扮AV男
道具吹蕭
多謝師兄精彩分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

好精采,又有日本妹,又有過夜美人。

wow....really have money & energy....

嘩 !
豪遊濠江喎 !

回復 Spawn傑 ##1 的帖子

好正,最尾V7感覺幾好玩

是次遊玩都幾貴下
不過開心又爽就得啦

其實在D1出完1次想出第2次
公價係五舊喎
果個泰妹想當CHING係水魚咩都唔識
好彩CHING最後冇比佢

包夜囡其實同CHING這麼夾
為何唔取佢私人V7呢
得閒私約下
佢又可以收實數又唔洗比返公司
CHING又可以爽爽
大家都有著數喎
CHING諗諗去啦

这战斗力报表了

謝謝分享,師兄玩得開心,羨慕中

師兄好野!出左個精彩報告

師兄年青力壯👍👏

D1第2q原來重有公價😅一入場有講到係第一次黎,可能想昆我食貴d
另外已經畀v7囡囡抄左牌,佢重話下次上去揾佢玩(內地)話要煲湯比我飲🤔不過我有d戒心,話就話好傾,但怕天仙局

V7個面,佢地係住氹仔銀x個頭,聽佢講都係個班人,各位師兄可以試add然後直接d同佢講,唔係又派d食唔落嘅呀姐黎,有d唔收錢都食唔落😫

用手機回應 yynbcn #9 的帖子

你都可以,肯肉赤一次就夠

勁有米,玩一玩又皮幾野

Thanks for Sharing

多謝師兄分享

比我以前會咁玩,
花費會多點的,

但而家唔會咁玩,
我情願不斷去桑拿, 一間又一間,
跟住揀一間有睡眠區又舒服的過夜.
因為成晚可在桑拿HEA,
不斷睇住D女 CHI CHAT 咁轉仲過癮,
好過在酒店得一條女, 佢仲只會上床攤, 好無聊.
在桑拿又可再浸浴焗下食野昅野, 不知幾嘆!

酒店基本上我唔使錢,
係女果度過夜約五六千,
但你去多一間桑拿, 唔係仲好玩咩?!

試過兩日一夜馬交之旅,
果兩日唔係去賭場就去桑拿,
兩日一夜去過四間桑拿,
兩間齋揼, 兩間叫女扑

回復 Spawn傑 ##1 的帖子

發帖用心玩得開心。

完美之旅,开心快乐