想問下有無人有吉原水療的意見?

名稱:吉原水療
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我本人未去過, 但上面個廣告攪到我想去試一試

基本上澳門的色情桑拿都去過晒, 係未去過呢間
極品, 利澳, 金池, 十八, 一號, 至尊, 尊貴, 東堡, 東方, 波士, 大富豪, 打令1, 打令2都去過
小弟舊年11月去過, 囡囡外貌平庸, 最後我淨水走人..........
don't waste your $$$ & time, don't go there......
没机会去,也很少人出报告,期待也知道一下
回復 troublehk ##1 的帖子

地點還算方便。內裡配套硬件同一般嗰D舊場冇分別。囡囡質素同都係喺氹仔嘅X濠差天共地,有D重不堪入目。同等價錢相比小弟一定諫X濠。
東京約吉原就好正

挖賽
師兄可以堪稱指南了
可以多分享尊貴,  波士, 大富豪
這三家嗎
Ching 去完全部就是達人級了,好或不好去完睇自己呀姐

大富豪, 不去也罷, 裝修過都好似無裝修咁, 半殘舊, 女一般偏差, 2.5星
波士, 幾年前去的, 近排未去過, 幾年前計, 去波士都唔去大富豪, 只是好過大富豪少少, 3.5星
尊貴, 新開, 裝修新, 但好多野都未上軌道, 4星

東堡 超5星作標準
跟金池比
大富豪,波士,尊貴
都很差嗎
東堡好 應該是眾所皆知了
troublehk 發表於 2018-9-18 00:09
大富豪, 不去也罷, 裝修過都好似無裝修咁, 半殘舊, 女一般偏差, 2.5星
波士, 幾年前去的, 近排未去過, 幾 ...

波士, 幾年前去的, 近排未去過, 幾年前計, 去波士都唔去大富豪, 只是好過大富豪少少, 3.5星
尊貴, 新開, 裝修新, 但好多野都未上軌道, 4星

東堡 超5星作標準

金池 是4星

吉源主打澳門local 客,女方面叫不過不失,20-30件只可以話總有一個岩你(我覺得比東A多選擇),價錢中等,一般桑拿,有水床,但整體來說就欠缺左一d特式。但如果你問我澳門邊個場好,我會簡豪門

没机会去,也很少人出报告
Thx for sharing~
舊年去過,淨水走人
去過 食用率低 價格不便宜

我也想知道
所以到底哪里好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:45