[曼谷] 第二部 - 話唔去又去左曼谷…gogo bar觸碰禁忌的開端

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

面對前一日一個敬業樂業嘅女人,出左4Q…有啲鼻塞塞,應該傷風了😷
本身約好左丁女去saim paragon食晏順便還錶,唯有line佢話有少少唔舒服,想轉食晚飯,丁女提議上佢度食😏😏(但佢早一日已經line左我話黎M,唔通個衰妹耍我😂)
約好時間係bts站等…就落去揼個正骨,休息下,順便補下眠🤣
準時到達on nut😎,佢已經係度等梗…白色襯衫底下依然包唔住佢對D奶😂
手拖手上的士去佢度…丁女屋企我唔係第一次上去,係間big c果邊,兩房一廳,仲要望到河境😅真心覺得自己係香港好失敗…
我原先諗住佢會玩煮飯仔…但結果係我諗多左…佢隊份功課過黎問我野😭頂,可唔可以體諒下啲病人😤其間都有手多多咁攪下佢,錫下佢…佢堅決地話M come,下次先😅
好啦,攪掂曬,正當諗住落去食飯果陣…
佢電話響:「Paul 阿黎呀?」(爸,做咩事?)我就知有野玩😂
我好大聲咁講:「xx,契呀?」(xx係佢個名,邊個呀)
佢碌大對眼啤實我,然後好大力打左我一下(堅痛😂)叫我收聲🤣🤣🤣
再然後一輪咁咁同佢老豆解釋🤣(鬼叫你叫我幫你手做功課呀)
收線,佢不停罵我…佢唔俾得佢老豆知佢有拍拖…「dead nail」(死了)同英文差不多音😂😂😂哄左佢一陣…手拖手落行食kfc😅無錯,係kfc,佢話無錢,淨係可以請我食尼啲喎…其實我請,又有咩所謂呀…
傾下計,食食下就成個鐘…佢問我今晚係唔係度瞓,但無得攪野喎😂我話我怕你忍唔住攪我,都係唔好啦🤣又打左我一野😤跟手佢送我上的士,Sukhumvit 33,錫多啖就走…
身手不凡嘅我,即時回頭同司機講,Sukhumvit soi 4😂😂😂😂
塞到阿媽都唔認得…等等先…好似無咁鼻塞…同有返啲活力💪🏻💪🏻💪🏻
Nana我例牌一定會去一間,邊間唔講,間bar嘅老闆係nana度有兩間bar,Soi Cowboy 果邊都有一間有份…
而果度我亦都有一位妹妹keep得好好關係,差不多一年,佢都算係間bar嘅紅牌姑娘,一個月可以有成500幾杯lady drink,排第二、三位,出埋獎金😳
樣貌係靚,皮膚唔算黑,靚身材,但又係唔大波…但佢個樣係殺曬🤣
上的士已經line左佢,我一陣會到…佢亦會等我黎
(無錯,佢次次都真係會等我,同mama講我今晚會黎,唔pay bar出街,所以成間bar連侍應都認識我,當然酒錢都唔少啦😭)
一入門口,已經有人認得,平時普通客一個人去,多數坐啲西位,但我去親都有沙發位😎當然大部分原因係錢作怪啦😂😂😂我係間bar都駛錢駛得好勁🤣
今次坐近舞台果邊啲沙發位,本身係4、5個女女坐係度等上枱,結果讓左俾我一個人坐😂
Mama已經發現我,過黎吹下水,例牌R野飲…mama同我講e女(妹妹嘅代號)坐梗枱日本客,我話唔緊要啦,我飲枝啤酒先都無所謂…
結果佢叫一叫e女,佢已經即時放低個架仔過黎…但過黎之前同我隔離枱個男仔打招呼say sorry…原來個男仔係等梗e女…結果😅😅
然後mama唔知同佢講乜9,就走左啦
(睇樣同衣著應該係香港人或者台灣人,如果閣下見到嘅話,同你講聲唔好意思,e女我keep左好耐,唔係有心爭食🙏🏻🙏🏻🙏🏻Sorry)
其實同e女已經熟到無咩好傾,因為晚晚佢都會打俾我,出st前會line我,完左會call我,見到好多時佢出st都係一個鐘內嘅事,就知佢平時幾唔好招呼啦😂
亦都聽過佢好多威水史,
例如生客一定要收足錢先出間bar,
佢啲fd話佢出st好多時40分鐘左右就返到間bar
啲客會LT佢出去(但佢講到明3點前一定會走)結果完左一Q就走人😂
去遠啲嘅酒店,st要收5000銖,
啲客LT佢去RCA玩,但佢飲到2點幾就要走,個客想即時返酒店開波,佢就話你無講明要bom bom,佢係陪你去club玩only😂
有陣時聽完都覺得e女無咩職業道德🤣🤣🤣有香港師兄中過招
當然作為長期客戶嘅我,當然係正常價錢,超值服務啦,st逗留超過指定時間😂好多時食下野,飲多杯先返酒店,完事之後先出去食野等等…
但因為佢係間bar度已經有個「女朋友」一齊做野,一齊住,所以佢唔可以LT,而佢「女朋友」係會check佢電話,其他客會被佢block曬,但每次佢都偷偷地add返我😂
咁我都好尊重佢,只會st😂
最重要嘅係好多野我地都做均曬,做過曬(係咩野自己估,唔講😅)床上配合度極高,間唔鐘會要我2Q,所以先會keep左咁耐…
正當我同佢同埋mama吹梗水嘅時間,發現枱上有一個我未見過嘅女女,不停同我放生電🤩身材仲要好撚正(間bar啲女大部分都知我係e女個客,平時係唔會理我😭)
我就知果條女係新黎,或者唔埋e女果堆😂
俾e女周到我有望佢,係酒店噪完,雖然事後佢有同我say sorry…
但亦都因為咁就佈下左我觸犯禁忌嘅伏線😭😭😭

下一回…爭吵的酒店空間,禁忌的領域

例牌最尾有相…你地估下邊個係e女,邊個係禁忌女😏

3點幾係咁line我,仲要打黎…因為咁我第二晚就同佢鬥氣😭😭😭
Very funny and interesting report thanks
回覆 讚好 不讚 使用道具

禁忌即係去玩降魔伏妖?

期待下集

回復 Kimchen ##1 的帖子

報告詳細精彩,期待下集。

nice report, but for e girl, it is a big chnallenge for us.

曬死人喇

玩的出色。咁多女女😍
等續集

報告詳細精彩,期待下集

等待下一集。

faaaagot 發表於 2018-9-16 05:23

nice report, but for e girl, it is a big chnallenge for us.

今時今日咁嘅服務態度唔得嫁😂

我認係少少曬命😂🤣

成身金器係紅牌E女

一碌木 發表於 2018-9-16 13:38

成身金器係紅牌E女

果然係老司機😂😂

NICE REPORT
泰國D女真係好古惑

bbjohnny 發表於 2018-9-16 14:19
NICE REPORT
泰國D女真係好古惑

道高一尺 魔高一丈😂

Kimchen 發表於 2018-9-16 12:00
我認係少少曬命😂🤣

師兄,今曰得山竹無太陽!

打左格都FEEL 到囡囡正到爆燈

ilovetoplay 發表於 2018-9-16 14:42
師兄,今曰得山竹無太陽!

咁我下星期再曬過啦😂