[LB專區] 8月天堂trip day 1 - 捉泡菜妖記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

多得山竹,呢個weekend就咁就無咗,要屈喺屋企,亦都多得山竹,小弟終於有時間寫呢個上個post應承咗出嘅report。

風水係會輪流轉嘅,上次泰國捉完妖返香港,返工即刻俾上司大人捉 (捉住催交野咋),折磨咗半個月。記得以前睇過歌劇魅影,阿怪人曾經講過:

"雖然被地獄的業障之火所燒,但我還是嚮往天堂"

做到痴L咗線嘅小弟,雖然被上司的怒火所燒,但還是嚮往泰國。So,公司個project完咗之後,小弟威逼利誘上司俾我放幾日假。天堂,I am back!

中午左右到咗天堂,因為今次會stay 5日4夜,所以唔急住搵囡囡。換完錢check完in食完lunch,就去咗shopping同massage。9 hea到夜晚去Korean Town食咗個孤獨韓燒,個口一路食住韓燒,一邊開附近的人𥄫女。 碌下碌下,就見到day 1嘅女主角,個名係韓文,樣亦都係韓妹樣嘅囡囡。小弟首先要利申,我係唔鍾意泡菜野,尤其係韓仔,但係韓國我有兩樣野係拒抗唔到,韓燒同韓妹。食住韓燒搵到靚韓妹,小弟嗰一刻覺得,命中注定今晚就係要搵佢。

Another point is,囡囡好誠實,佢嘅附註寫住: "Ladyboy"。泰國係一個好神奇嘅地方,喺呢個國度,你堅守咗幾十年嘅價值觀,幾日之間就會被摧毀,無論係第一次踏足呢個地方定第一次食妖,小弟都有呢種感覺。自從上月一戰,Ladyboy對小弟黎講只係多咗啲野嘅囡囡,難得見到個靚韓妹,小弟已經唔理得佢係ladyboy定gentlemangirl,美女廚房問咗先講。

傾咗幾句,韓妹話佢係喺Nana返工 (最出名嗰間LB bar),叫小弟去搵佢。小弟無立刻應承韓妹,只係話如果我去Nana就搵佢,萬一如果韓妹真人係似韓嬸或者韓仔嘅話小弟都仲可以扮無去到搵過個。由於時間尚早,去咗蛇美飲咗陣野,發現最近蛇美啱口味嘅囡囡唔多,於是轉場去咗Nana間Spanky又坐咗陣。睇咗陣沖涼show (其實無咩好睇,又唔係未見過人沖涼),飲到咁上下,就準備埋單落去食泡菜。

題外話,喺Spanky落地下嗰條樓梯,有個幾cute幾似日本妹嘅囡囡攞住個牌,捉住小弟想小弟去佢間bar,個牌寫住Fairy xx。呢間Fairy xx是咪純LB bar定係mix? 日本妹個樣楚楚可憐咁望住小弟,唔係為咗睇韓妹嘅話小弟應該已經被捉走咗。

行到間LB bar門口,小弟未有任何動作,就俾門口啲囡囡捉住,咁小弟都好合作,半推半就咁跟咗佢地入去。入到去,坐低叫酒,小弟差啲嚇到瀨尿。又話唔驚LB?係,一個LB係唔驚,但嗰日唔知是咪算好彩,成間bar除咗我之外得一枱客,啲囡囡就好似妖精見到唐僧,烏蠅見到shit,黃牛黨見到演唱會飛咁十幾個囡囡衝過黎圍住我。嗰一刻我好震撼,震撼嘅係咁多個囡囡居然可食用嘅唔算好多,不過好彩嘅係小弟望多兩眼已經見到韓妹,更好彩嘅係韓妹真係韓妹,同相應該有8-9成似,咁小弟當然係叫韓妹坐低啦,妖精們見小弟揀咗就全部散開返去做自己野。

同韓妹傾陣計飲陣野,表明自己就係頭先wechat個鹽濕仔,問好價錢就埋單走人 (2500 ST + 好似700 BF),埋單嗰陣有個肥嘅Mamasan定waiter過黎R tips同問我: "want 2 girls?",小弟仲諗住求其9 up話年紀大無力玩3P拒絕佢,小弟個 "I" 字都未出口阿Mamasan就指下自己話 "Me",講完自己喺度笑。雖然我都覺得幾好笑,但又忍唔住打咗個冷震,同時希望韓妹快啲換完衫出黎。 韓妹出黎,走人,再去7仔買啲野飲零食就搭車返酒店。上到房大家都無急住做正經野,飲住啤酒傾咗陣計 (估計半個鐘,韓妹英文OK),由問小弟黎泰國做咩留幾多日嗰啲廢話,傾到囡囡做LB嘅心路歷程。令我印象最深刻嘅,係韓妹講咗句: "我細個就覺得自己係個女仔,點L解要生多碌野俾我" (講嗰時梗係英文,小弟人工翻譯)。對於LB嘅世界小弟自問認識唔深,但亦都替韓妹慶幸,慶幸佢生於泰國,生於一個對LB包容嘅國度,韓妹都認同,覺得如果佢係其他國家嘅人,未必會有咁嘅條件同環境俾佢做返自己。 廢話講完,做返正經野,過程都係嗰啲唔詳細講,只可以話韓妹好識配合,基本要求唔會拒絕,即使我覺得有啲野佢未必想做。順帶一提,呢晚過後,小弟個口仍然係virgin。

完事,沖涼,韓妹話想食野,同佢去咗Sukhumvit大街有間酒店仔嘅餐廳食野,間野好似開始在小時,但貴+唔好食,唔會有下次。食完野加咗韓妹Line,送咗佢上車小弟就行返酒店訓。 Day 1完。

韓燒

韓妹
回復 akatsuki79 ##1 的帖子

Nice... never try Korean LB.. Good eat bro!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 akatsuki79 ##1 的帖子

睇相韓國LB幾索。

真系靚 但真系好難入魔道

回復 nabim ##2 的帖子

Yup she is very nice and really look like a korean girl. Worth a try.

依然過唔到自己。。。坐過LB都帶過上房,不過淨係車,完全唔敢插

CHING你插佢ONLY, 有冇比佢

第一次聽聞有韓妖

回復 阿力達 ##6 的帖子

車得都唔爭在插埋,靚嘅咪當佢女人

回復 bbjohnny ##7 的帖子

絕對無,經驗值係要慢慢儲唔可以一次就打boss

回復 eato ##8 的帖子

泰國妹妹黎架不過整到似韓妹

係韓國LOOK泰妹? 外國人應該唔可以在OB返工

Craglist一直有個LB自稱係韓泰俄混血兒, 不過就有白人師兄指出係流野, 不過個LOOK都幾韓, 俄就唔多俄啦

樓主講嘅Fairy Bar係全ladyboy吧,冇女嘅,不過其實摺埋咗好耐!唔通而家又開番?

回復 starbuster ##12 的帖子

係啊韓妹樣嘅泰國囡囡,只係稱呼上叫佢韓妹

dellwtko 發表於 2018-9-17 06:19
樓主講嘅Fairy Bar係全ladyboy吧,冇女嘅,不過其實摺埋咗好耐!唔通而家又開番?

啤酒兄果真泰國夜遊字典。

回復 dellwtko ##13 的帖子

個名應該無睇錯,雖然唔排除飲咗酒對眼矇咗
囡囡舉住個牌係天藍色background,無記錯係寫住喺二樓

akatsuki79 發表於 2018-9-17 01:58
多得山竹,呢個weekend就咁就無咗,要屈喺屋企,亦都多得山竹,小弟終於有時間寫呢個上個post應承咗出嘅rep ...

師兄呢下真係膽大心細

akatsuki79 發表於 2018-9-17 01:58
多得山竹,呢個weekend就咁就無咗,要屈喺屋企,亦都多得山竹,小弟終於有時間寫呢個上個post應承咗出嘅rep ...

師兄,好句!

"雖然被地獄的業障之火所燒,但我還是嚮往天堂"

多謝分享!

睇相韓國LB幾索

ray819 發表於 2018-9-17 09:20
啤酒兄果真泰國夜遊字典。

過獎!過獎!