[賽後報告] K網女女食後感

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說小弟第一次單兵遊河內,千辛萬苦在各師兄提供嘅K 網搵到一個女女,睇相好有霞想女女又高又瘦又有波,希望女女快啲到,加上都成4百萬,今晚真係要好好食用先得,比左我間酒店名同房號女女,終於到啦,心想今晚要玩返夠本!!!一開門... 貨不對版,相入面高165cm..黎到得150cm.樣都差小小啦.因本人都180cm高,自然想玩高瘦model女,但因為小Jelly等左成幾個鐘,照食啦...
關門後我就話一齊沖涼先,除衫後見到波都好大,一路沖一路玩下波波先,之後就上床等女女服侍,傾左一陣知佢19歲,跟住我就摸下鮑魚,玩下波波,條女都好主動.眼神好淫,吹左一陣就騎上黎,佢用手捉住小Jelly 進入,女女下面都好窄,又多水. 叫聲又好淫,可能太舒服嘅關係過咗一陣就發射了.第一炮咁就冇咗!😅
之後抖一陣等回氣,佢問我點解唔見你笑既,係咪我服侍得唔好,咁不如做多一次就走,唔過夜收2百萬,都好提議。我話唔係可能今日有啲攰,事實中午又去左Mai Spa 口爆左一嘢.期待今晚有個高瘦女女玩,點知...似係佢嘆我多過我嘆佢🙄
繼續...之後佢又開始玩弄我小弟弟,再次吹奏起來,又係騎上黎入佢又窄又濕嘅妹妹,騎咗一陣轉玩狗仔式. 我一輪抽插下搞到佢係咁叫,我叫佢細聲啲呀,嘈住人地訓覺..再轉男上女下、坐蓮!插咗好耐都冇乜想出嘅感覺.個人又真係幾攰,因爲係第3炮啦...勝在條女都好落力,如果佢靚啲可能都出咗...最後放棄,訓低手口並用加bb油先發炮!出晒火後抖咗一陣比2百萬佢走,都唔問佢拎電話..
總結K網搵女都有啲伏.搵女方面又比較難因語言上溝通問題,搵到女女又要睇你好唔好彩,一心諗住搵1百萬1 Shot女女都唔差得去邊,黎到咁嘅....下次去河內都係住Fortuna 好啲,好多師兄話叫女過夜都成4百萬,小弟下次去諗住試下massage加包女過夜,唔知4百萬只係過夜錢?massage又要另外比錢?如果4百萬靚嘅都值得,起碼質素有保證同有現貨睇到!😊😊
感謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Jellyman08 ##1 的帖子

第一次遊河內發3炮,唔錯啦。

比左我間酒店名同房號女女,終於到啦

乜K網有外買返自已酒店咩?

以為要去囡女指定酒店
另外,快餐一Q幾多錢? 是否幾十萬盾有得吃?

K網來說
以純發洩真的不錯
但就是時間比較感
沒有GF的感覺

用手機回應 roadpeople #5 的帖子

一來睇你點同佢傾,同埋主要酒店比上房😅,有啲要去佢指定酒店先可以,不過唔知有冇伏。

Jellyman08 發表於 2018-9-18 16:57
用手機回應 roadpeople #5 的帖子

一來睇你點同佢傾,同埋主要酒店比上房😅,有啲要去佢指定酒店先可以,不過唔知有冇伏。

河內比女上房酒店店名?
幾多星級?價錢如何?

thank you ching report

看大大分享後下次我也要來試試K網,
只是怕找不到妹子給的房間住址!

謝謝報告.K網真係好好用.

唔識越南文, Google唔知work唔work?

次近期去胡志明玩, K網我都CALL 幾次,當然廣告同真人係有分別的,但暫時我覺得都唔太差,有啲身材真係好高吓,但係個樣一定有整個容,不過可以接受,另外有啲身材都好正吓,亦有溝通唔到,但服務好好,又遇過英文流利同可以用普通話溝通0既囡囡,不過係時間上要就吓。我覺得唔錯

用手機回應 Usarex #12 的帖子

我都係打英文信息,同佢地溝通真係一個問題

多謝 CHing 詳盡的資料。🙏🙏

回復 老影迷 ##1 的帖子

K網女咪即係上網搵援交女?

咁樣聽落, 好似k網都麻麻地