好囡囡討論問題 2018

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢排得閒番上黎,見到個帖爆左,又好似冇人開

所以開左個新既

承舊帖:
http://141hongkong.com/thread-1856910-51-3.html
報番少少料先

你地早一個月講既tps小冰

即係350區,舊年年尾叱咤一時既 小爽

佢10號先係果邊出帖
星期五避風走左
回復 slphm83 ##2 的帖子

350區點樣睇到?
小喬好似過咗香港,希望快d返嚟
舊帖爆左,係度回阿力達師兄,舊小喬未試過,但新小喬我會長期返食
新小喬有無大車?舊小喬好淫車到暈。
tinshadowtin 發表於 2018-9-18 12:17
新小喬有無大車?舊小喬好淫車到暈。

應該睇人
nokip 發表於 2018-9-18 00:31
小喬好似過咗香港,希望快d返嚟

已返,唔係過香港
新小喬 優點:後生 靚女 身材正 健談;缺點:快餐形式吹幾下就帶套啪啪啪,可能因為佢之前做開外圍快餐 所以無咩服務。
舊小喬 哇哇哇 簡直係淫賤到骨子裡果種,點玩都得,佢宜家長住深圳,唔知咩原因令佢唔再過來,好掛住佢
回復 nokip ##5 的帖子

係呢個
有冇人試過tps小稜or 小草?
舊小喬你地講到好正,真係想試,可惜...
小壞蛋 發表於 2018-9-18 16:31
新小喬 優點:後生 靚女 身材正 健談;缺點:快餐形式吹幾下就帶套啪啪啪,可能因為佢之前做開外圍快餐 所 ...

有師兄post過話新小喬樣一般
但睇廣告相靚到爆
如果就樣來説,新小喬對比舊小喬如何?
新小喬 優點:後生 靚女 身材正 健談;缺點:快餐形式吹幾下就帶套啪啪啪,可能因為佢之前做開外圍快餐 所 ...

其實,beginner話正時,我都有保留喇,因為,佢一向係食樣同身材,同我食女要求唔多一樣,佢當時話女女係做快餐出身,我已經打個突,所以我一直唔想去食,而家得師兄證實,我就可以pass新小喬喇,當然,如果舊噶再黎的話,我都係唔再食,因為男人係鍾意新鮮,舊噶食得太多次,悶悶地,雖然,真係超淫,流口水。。。
K20C 發表於 2018-9-18 10:51
舊帖爆左,係度回阿力達師兄,舊小喬未試過,但新小喬我會長期返食

咁就你地繼續,我唔跟喇,😄
阿力達 發表於 2018-9-19 01:08
其實,beginner話正時,我都有保留喇,因為,佢一向係食樣同身材,同我食女要求唔多一樣,佢當時話女女係 ...

你有留意我講乜,多謝
其實我第一次食只係有少少快餐feel
之後熟左都唔怕
但都係唔好要求有服務
女朋友feel 佢就有俾到我
其他就真係要各位師兄自行努力
BEGINNER999 發表於 2018-9-19 02:45
你有留意我講乜,多謝
其實我第一次食只係有少少快餐feel
之後熟左都唔怕

老肥禿頭,要努力穿越回到20年前至得,你地後生仔繼續努力,老嘢就都係搵啲知情識趣唔使睇臉噶玩好啲。。。

當時差少少約到舊小喬,現在唔知有冇機再試,真係好遺憾
個巨乳 小悠知唔知咩料?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:32