好囡囡討論問題 2018

有無師兄試過巨乳樂兒 掂唔掂
蔡marco 發表於 2018-9-19 20:33

瘦底爆乳 玩波一流 服務都好好
不過好似一次比一次貴
蔡marco 發表於 2018-9-19 20:33

同肚皮同一水平!见一次就算!太贵啦,350区够玩3次!
試左巨乳小喬. 有D失望... 樣我覺得係30+, 波的話唔是少女波...
好多HJ巨乳都好過佢. 909真係咁少好野吃???
見有個日本妹
有冇人試過
回復 mygoogle ##25 的帖子

本身想今日試試小喬的,聽完師兄咁講謝哂,服務已經話普通,仲要講30+,波形又不算正,頂,咁唔駛諗應該果果身材實正過佢,可以pass了
mygoogle 發表於 2018-9-20 09:54
試左巨乳小喬. 有D失望... 樣我覺得係30+, 波的話唔是少女波...
好多HJ巨乳都好過佢. 909真係咁少好野吃???

你食開幼幼
佢未算30+
HJ巨乳好過佢咁你真係要介紹下
413301079 發表於 2018-9-20 12:12

本身想今日試試小喬的,聽完師兄咁講謝哂,服務已經話普通,仲要講30+,波形又不算正,頂,咁唔駛諗應該果果身材實正過佢,可以pass了

果果對波係實嘅
小喬對波係軟嘅,自己諗
Mygoogle兄食開firm波
同果果同小喬比,果果就變左大隻
都係個句,少個人爭食
對我黎講唔錯

至少,果果有大車,服務又足。。。

呢度都回應買beginner, 果果對係彈手真嘢,至於個人鍾意楂軟手定彈手,冇錯係個人喜歡,正如我一定要有車止叫好,有人淨係食樣身材一樣。。。
BEGINNER999 發表於 2018-9-20 12:44
你食開幼幼
佢未算30+

有冇試祖兒?睇視頻都大波。。。

應該咁講. 期望太高... 話晒909今年最好的大波妹.
講胸不及今年HJ頭五名. 后生又唔算. 樣呢D各花入各眼, 無乜亮點. 係奶LIN幾有技巧幾C服的. 無人介紹的應該會后波.
mygoogle 發表於 2018-9-20 16:36
應該咁講. 期望太高... 話晒909今年最好的大波妹.
講胸不及今年HJ頭五名. 后生又唔算. 樣呢D各花入各眼, 無乜亮點. 係奶LIN幾有技巧幾C服的. 無人介紹的應該會后波.

HJ頭五,可以分享?
BEGINNER999 發表於 2018-9-20 12:44
你食開幼幼
佢未算30+

HJ 好少幼幼... HJ了我增我都唔會增... 所以今次試小喬,我EXPECT要入到HJ前5的身材...
呢排乜無巨乳... 問過下D相好應該要國慶後...
阿力達 發表於 2018-9-20 16:36
至少,果果有大車,服務又足。。。

呢度都回應買beginner, 果果對係彈手真嘢,至於個人鍾意楂軟手定彈手,冇錯係個人喜歡,正如我一定要有車止叫好,有人淨係食樣身材一樣。。。

又調返轉,我第二次食果果無大車
小喬係有
而且真係唔鐘意果果對波個手感
阿力達 發表於 2018-9-20 16:36
有冇試祖兒?睇視頻都大波。。。

想試,未得閒去
mygoogle 發表於 2018-9-20 16:47
HJ 好少幼幼... HJ了我增我都唔會增... 所以今次試小喬,我EXPECT要入到HJ前5的身材...
呢排乜無巨乳... 問過下D相好應該要國慶後...

咁算啦,反正由baby47開始
我已經知我唔會同你爭食
有冇人試過Joyce?
happyjp 發表於 2018-9-20 22:14
有冇人試過Joyce?

你覺得張相有咩吸引?
Joyce我都都得幾吸引,
可能我鍾意性感內衣more than全裸
但最近堅冇時間試
超模桐桐咁快又返黎,都好想試,可惜

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 15:53