[德、意、法] 請問科隆和杜塞有沒有fkk推薦

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟人在北威,去科隆和杜塞方便,請問有沒有常去這兩地fkk的師兄給個建議,哪些fkk值得一去

近近地搭公交再行5-10分鐘都去到嘅, 科隆我推薦去Samya, 杜塞就Oceans, Living Room 同Dolce Vita; 如果唔嫌遠就去Golden Time, 場地比較大同多女揀

Samya我仲有一張免費入場嘅VIP卡, 唔知出年去仲用唔用到呢?

谢谢师兄,请问samya怎么样?厂子大不大,女女多吗?听说会有欺负新客的情况,土人较多,是吗?

呢個場一D都唔大, 地庫係浴室更衣室, 地下的接待處400呎左右, 大廳和餐廳大約2000呎左右吧, 另加室外400呎, 二樓全部係房間, 應該有十多個房間。

其實在科隆和杜塞市區的幾間FKK都不大, 不能跟Golden Time, OASE 或者World比較, 因為果D都係郊區。我以前提及的幾間中最大是Oceans, 比其他大一倍以上, 但是囡囡數目都是30-40個左右。

欺負新客我冇遇到喎, 可能因為我逗留時間集中係下午2點至晚上8-9點(因為沒有自駕要搭公交, 人身安全問題唔想太夜離開), 土耳其人唔算多(聽說佢地通常比較夜光顧)。

以我上面提及嘅市區FKK, 個人認為囡囡質素+數量 Samya > Oceans > Living Room > DV
谢谢师兄!下次我去试一下

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:34