[華南地區] 共享单車遊福田,沙灣,危險,探察掃黑除惡,冒險開Q

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

掃黑除惡,有人話咀咀,沙尾死寂,13/9要做trade,行福田,做完嘢,搭689,係新洲落車,見gap仔足浴開大店有幾件gap仔,係到扮緊靓,
行去新洲南,得見一两件企企,經祠堂村一件打躉G都冇,將背包放在家樂福,骑共享經快入伙豪宅紅樹灣, IMG_20180913_151219.jpg 牌坊到美城,由八樓泉源行入巷仔,一。二坊鋪仔,gpo,囡一件都有,
過尾西,冇gpo嬲,過東村,冇件企, 返新洲南,睇清楚姊姊仔足浴開大店姊姊仔, IMG_20180913_141708.jpg 屌得過,更有北嫂先做足浴,埋位足浴,先啪雄起,足浴係乾洗做下頭,肩,半個鐘到起頭,揀件露背露蝶帶文胸囡上房,上房快飧式服務,但囡都知是其蝶帶文胸吸引,俾玩一陣文胸先脱衣一同入浴快洗,囡坐床奶蓮劣鸠,劣硬笠膠,吹幾下囡就上床催我埋位屌閪,
上床,見條囡尚係合腳,埋位揸鸠囡個波,囡用濕巾抹剛吹幾下鸠笠的口水,才劈開M腳叫我埋屌閪位,而家先見到隻gap仔,正
未有权限上相,升左上到两張,有圖時間最低曾到此
/size]

回復 chuchucatcat ##1 的帖子

多謝周兄詳細包膠
回復 chuchucatcat ##3 的帖子

都幾詳盡,謝謝周兄
chuchucatcat 發表於 2018-9-18 11:59
掃黑除惡,有人話咀咀,沙尾死寂,13/9要做trade,行福田,做完嘢,搭689,係新洲落車,見gap仔足浴開大店 ...

出報告就出報告呢!咪再好似好委屈咁!咪執迷不悔,你自己發係神州版做咗大多錯事了,不值原諒!!!
謝謝師兄分享
tempo_tempo 發表於 2018-9-18 17:15
出報告就出報告呢!咪再好似好委屈咁!咪執迷不悔,你自己發係神州版做咗大多錯事了,不值原諒!!!

Screenshot_2018-07-02-04-52-43-426_com.android.browser.png 分身又出來搞事

報告圖文並茂,多謝多謝。
Fedora339 發表於 2018-9-19 02:59

報告圖文並茂,多謝多謝。

chuchucatcat 發表於 2018-9-18 11:59
掃黑除惡,有人話咀咀,沙尾死寂,13/9要做trade,行福田,做完嘢,搭689,係新洲落車,見gap仔足浴開大店 ...

七爺乃沙咀常客,人人都知啦!
jimmyhot 發表於 2018-9-19 10:48
七爺乃沙咀常客,人人都知啦!

廿幾年咀咀過夜多,開Q沙尾中出西村就多
chuchucatcat 發表於 2018-9-18 22:55
分身又出來搞事

分你個頭,無謂多講,怕咗你~
神州版有你,事非多矣!
两旁嘈声吵不绝 兄哥妙玩又刁一镬
謝謝師兄分享
謝謝師兄分享
回復 chuchucatcat ##11 的帖子

當年,某出名雜誌保守估計每晚起碼有三千條女,有老毛,除時玩斷自己條嘢
mtlrichter 發表於 2018-9-20 01:16
两旁嘈声吵不绝 兄哥妙玩又刁一镬

今次上去係劏房,唔同上次幾房一廳,冇屌閪身歷声
親身遊歴報告 ,論壇樑柱,4台之幸。
大六九大王 發表於 2018-9-20 07:58
回復 chuchucatcat ##11 的帖子

當年,某出名雜誌保守估計每晚起碼有三千條女,有老毛,除時玩斷自己條嘢

咀咀當年第一次去都廿幾年前,環頭同雪鐵城即星辰表深圳高管友誼赛足球,收工直車上皇崗,個便有車接,打完波就係现在漁村廳房攬囡唱K食飯,房就係現今保安仔樓上,食,交通,有大食大,攬囡屌閪租房梗係屌自己
回復 chuchucatcat ##19 的帖子

多謝周兄,應文章尚未完。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 14:24