[中國內地] [hlau] U015-白滑粉嫩浙江女女

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: U015超嫩幼幼
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A79353-尖沙咀-美少女-U015超嫩幼幼.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

U009/015

U有新女到今日,要去試下,揀下揀咗呢個試,有頭圍,正!早到早上到房,好交帶,贊。

U009/015,琪琪,二十頭歲左右,浙江人,158高,身型走肥,皮膚白滑粉冇公仔,手腳一般長夠瘦,B自然波粉細的中暈好揸好啜,鮑毛一般多少皮好熱力夠窄好好插。

一見幾好笑容,女女幾好傾,攬住錫下咀,影相好幾合作影好多,之後去沖涼,女女幫我沖我又幫佢沖,我扯曬旗,一路傾,小車一兩下,之後乾身出去。

出去企住互相愛撫,之後女女服待我,女女catbath我,啜我奶頭啜好耐脷好軟,我扯起曬,女女用波磨我棍超正,之後環吹,吹功中上級啜力好,吞吐棍頭吹好爽,由慢至快,硬到鐵咁我,吹好耐唔停,我揸波掃女女面頸超正,頂唔順之後我上自備大002,女上,鮑幾窄有熱力,上下騎好享受咁,女女又M腳騎,我玩波揸股,我問女女係咪好耐冇做過愛,騎好耐之後我抱住女女由下至上插,好正,女女個身好軟滑好好攬,之後抱女到床邊un,個身好正好舒服好爽,大家叫曬,之後轉後推,床上推啪啪推,女自動轉頭揸我lin,我拉佢手又揸佢波,又揸波玩股,女女叫晒好利害,爽死,超舒服,再捉股大大力推,推好耐下,之後男上瞓床,棍磨下鮑先入女女申淫曬,撲住錫啜女女面,耳仔頸好敏感怕曬,碰車女女一下女女話拍我吻她,加拿大好乾淨好正,M腳插,又揸波,女女叫得好利害,腳上膊打椿,交叉腳玩瀨啜腳插,再M腳狂插,好正呀繼續抽插之下射曬入自帶大002,爽死,唔抽出住錫下女女面,再錫下女女身先退出,女女幫我清潔,大家休息一下傾一陣睇下相之後先去沖涼。

沖涼之後女女同我傾好耐冇催我走,抄牌,過鍾先走,攬下咀下先走人。

總結:幾靚女好笑容好傾,B自然波好揸,皮膚白滑粉又軟好好攬,鮑窄好好插,對我有小車幾下,吹工中上級好耐好正,滿足的一Q。
8891922A-8AD2-40DA-9F56-2028BCC3E1E5.jpeg EF501330-B6B6-4E47-BC87-4CF342570DE7.jpeg F0C2ACE6-22BF-4027-BFF6-794051270C6B.jpeg 2CA6F4C2-17A4-43AB-95B2-EFB4779749FF.jpeg 574BCC68-E32E-4EAC-8EF6-D212FFBA047A.jpeg 0C74CD72-CFF1-4944-BD3F-DBE17E95F5A2.jpeg C132BF01-281D-4BE0-BC2C-8145E25821CF.jpeg 15DEDAE5-8D68-4DD7-B950-4D0B6CC8C3E3.jpeg 6EC56CEE-1C4B-4FFA-825B-36106B01CE2B.jpeg D9ECBCB7-78FB-4FC6-9004-5E82A7B8E667.jpeg E5F7D47B-7A16-49D1-8710-54FDEF3AEF16.jpeg AC24BD2B-8E31-4A5F-8501-33F501F7CA87.jpeg 68AE8A2D-BF4D-44D1-9913-782BFEF97202.jpeg 3CCD2A0F-9790-4D8E-BE7F-03F940A6B36B.jpeg 50405C20-1F51-4673-9852-C2608CE323AA.jpeg 43BED8AF-6E65-40D9-9CDF-BD47A2729C29.jpeg 1178721A-8DEA-41ED-BAC6-6738B5EE952C.jpeg 02A457AD-6E03-4532-BE1B-D6A13ADA9844.jpeg 599C040F-093A-47CC-8280-8AE03C823D94.jpeg 913A967E-3C50-4614-AE15-BE466EAEC624.jpeg 6A8E2629-A787-40AC-AFC3-3B114A9EB252.jpeg 526D4683-160B-492A-A5BB-C88706F2E26F.jpeg B7A86310-DFDE-4142-9A44-A99FF0EFE172.jpeg
  Thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you for sharing

美女

好靚好正

真係好幼

Nice report

回復 hlau ##1 的帖子

白雪雪

very nice, my cup of tea ~~~

thanks bro sharing

thanks for sharing ching

hlau 發表於 2018-9-18 17:46
U009/015

U有新女到今日,要去試下,揀下揀咗呢個試,有頭圍,正!早到早上到房,好交帶,贊。

支持先,再詳細汰

謝謝師兄分享幼幼

謝師兄報告,女女睇落幾細粒,岩晒抱住黎屌

謝謝分享幼幼

多謝師兄分享

感谢分享

師兄d相好正

U009/015

好吸引!

多謝師兄分享

U009/015

唔錯唔錯!!!多謝lau師兄多相報告!!!