[賽後報告] 心思思 再去VD

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

到第日朝早 啲friend 去咗遊覽
我就冇去 心思思 又去沖涼
入到大廳 先按下腳 按完腳
寫咗15萬小費 個男技師好似好撚開心
跟住仲帶埋我上二樓房 入埋房先笑笑口走
我諗佢都幾滿意小費有咁多
可能我畀多咗少少 不過我唔知公價
入到房 有條蛋散 揸住本簿入嚟
我就同佢講搵个 young and pretty
佢竟然問我攞小費 是但畀咗五萬佢
咁都係唔使20蚊
囡囡入到嚟 質數都係ok嘅 換都唔駛換
招呼都幾好 呢度啲女的確有水準
小費我俾50萬 佢都冇開過口問我攞几多
黎咗兩次 都冇試過其他師兄話 啲囡囡又話攞100萬小費
又話攞80萬 次次都係我自己寫幾多就幾多
總括嚟講VD 係適合啲好 懶 嘅師兄
瞓喺度乜都唔使 做 出下嘢 摷下嘢 爽一爽
全程唔使一百萬
Thanks for Sharing
攪到我都心思思想去添
師兄分享
回復 lukedonald ##1 的帖子

真係平靚正。
Thanks for Sharing
多謝師兄分享
感謝分享,試過普通,vip房
不過j場無乜性趣了,深圳口爆,j場都太多了。
多謝師兄分享
Thanks for Sharing !!!

多謝師兄分享
5月份既時候去過一次只簽左30萬,
反而個朋友唔知價比條女屈左50蚊美金

多謝師兄分享
如果vd那些女可以开大,我应该留在胡志明两个月,直至砌完60条女
VD真得很貴誒...其他地方有更好的選擇

想請問下房費係幾多啊?

师兄有无推荐vd的妹妹,几号比较优,最近要去胡志明
感謝師兄的分享
i want to find VD no. 25 next time

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 06:22