[曼谷] 第三部 - 話唔去又去左曼谷…明知山有虎 邊有貓唔食魚

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

XX ,  Kun chop sexy 杯營 , 清咪?(XX係我名,你鍾意sexy女人,係咪?)
俾e女睇到我同禁忌女對曬眼,仲要問啲咁嘅問題,即時唔敢再望,繼續同mama e女吹水,但我醒呀,老西都記住禁忌女個number先😂坐多陣時間都唔早,完左e女之後我仲有約,pay bar出街先😏😏
E女去換衫果陣,mama即時問我駛唔駛安排禁忌女聽晚去佢老闆第二間bar度開工……😏😂😂醒到你呀😘抵我跟你轉場(個mama係pat pong果陣我已經識)聽日我line你啦,衰鬼😘
E女換好衫出黎,拖手行出間bar,已經feel到佢唔妥,一粒聲都唔出…十問九唔答(心諗望左兩眼啫,唔駛發咁大脾氣呀😅)到左酒店樓下,例牌買兩罐啤酒先上去,結果佢拎左半打😳你好口渴咩😂唔緊要啦,鬼叫妳咁都嬲咩,飲咪飲,飲唔起咩😤
入房開始飲,結果兩首歌時間左右,已經飲曬😳我飲左罐半,跟手拉左我去沖涼,唔知係咪妒忌,今晚佢超級落力,係浴缸已經起勢咁吹,又用塊田夾住黎磨…硬到不行了,但諗返起之前就係個浴缸度冷親😂都係抺身上床穩陣啲🤔
上床大車,俾佢按實,又吹過😂今晚佢又渴又餓喎😂🤣佢順勢坐落黎😳等等先,套呢🤔…已經入左半枝,頂,唔係千年道行一朝喪呀,係床頭拎個套先啦,其實拎梗嘅同時佢已經搖梗😂都係過膠先啦,唔該🙏🏻🙏🏻🙏🏻佢問我係咪唔鍾意,我話唔係,唔想你 「湯」(懷孕),跟著佢講左句「咪ban黎」(唔緊要),就無理我,繼續搖😅
E女今晚真係好反常,叫到鬼殺咁噪,又超級主動轉pose🤔…定啲黎,頭一分鐘未夠,已經過左膠(我都已經決定去油麻地😂)雖然之前都試過佢停工果排無用套,但諗諗下都係穩陣啲好😂
完事,佢都係無咩講啲咩,好啦,我放棄啦,問佢係咪唔鍾意我睇第二個…我純粹係之前未見過所以望下啫,又無係妳Facebook度見過佢,好奇睇多眼(擺到明講大話😂)
佢終於開聲話係,好唔鍾意,唔想我不停咁望住第二個女仔(喂,我望左一陣咋喎,邊有係咁望呀😅)我嘗試解釋,當然女人妒忌起上黎,你講咩都聽唔入耳,邊個國家嘅女人都係咁話😅😅😅
結果佢越講越激動,話男人都係貪新忘舊,玩完啲女人就算😅
大佬呀,我咩都未對禁忌女做過,點解可以講到我已經做曬咁😅結果我哄左佢有半個鐘(仲拎埋本身諗住買俾第二條女嘅禮物送左俾佢,先攪得掂😭CHARLES & KEITH嘅銀包)講開就講,尼個牌子啲野幾靚,又唔貴,送俾女女一流
跟手送佢落樓搭的士返去,佢話唔返啦,無心情開工,返屋企瞓就算😅
哄到你咁,都仲要話無心情…依家係我無曬就真😭
(雖然到最後都無收足我錢,話對唔住喎,佢都控制唔到自己,因為佢話有個姊妹係枱跳舞果陣,聽到禁忌女問人,我係邊個…點解會同啲mama侍應咁熟,係咪成日黎間bar,有女朋友係度,等等嘅廢話😅)
最慘係…你發我脾氣都無用嫁😅又唔係我問…然後佢同我講佢聽日放假,同女朋友一齊,所以line唔到我,但佢提醒我,唔好係nana搵其他女,佢會知喎😳
(結果第二日mama已經line我……後話)
返上樓,我覺得自己好累,好無用,點解一個歡場女子都攪唔掂,要用咁多時間先哄得返,正常我應該轉身射個三分波,一腳踢佢走🤣
係我沉思嘅時候,line響~
本身完左e女,之後係去huai Khwang果邊搵老撾乙女食宵夜,但真係無咩精神,所以想推左佢…結果乙女已經send左張無著衫嘅相俾我,話我掛住我,「好肚餓喎」要食宵夜🤣🤩🤣(老撾乙女係我之前啲post度可以睇返)
咁我當堂心情又好返好多啦😂換衫飛啲出去宵夜😏
帶左我唔知去邊9度,都係果附近食宵夜,又有K唱,啲野食又唔貴,同埋佢朋友三個人,埋單仟零銖🤩
跟住去邊😏咪跟我返酒店囉😂本身我都驚自己尼幾日射得太多,會硬唔到,結果係乙女嘅催情蛇舌下,成功立起來😂😂😂
但被佢發現我無咩野射出黎😅又嬲9左我…(e女呀e女頭先嬲還嬲,唔好扯我出兩Q啦😅🤣)結果我尼晚全晚啲女都係嬲9我,去玩去到咁折墮,我都算第一人啦😂

下一回:世上只有mama好…借醉壯膽犯禁忌

禁忌女叫mama line左佢張相俾我,睇完我就踏足犯禁嘅領域😭

會唔會放乙女張裸照…梗係唔會啦,傻豬😂

同乙女同佢朋友去huai khwang …唔好問我邊度,我唔知😂總之係附近囉
回復 Kimchen ##1 的帖子

插頭香!
回覆 讚好 不讚 使用道具

精彩

重要玩得開心者

禁忌女條深溝。。。。。引死人咩!

CHING玩到女女妒忌,真係識玩!

玩嬲嬲豬係情趣黎姐

情債精還,鬼叫D女冧你咩!

師兄你同play兄都係無腳嘅雀仔
小弟拜服

色香俱全👍期待第四集

arikama 發表於 2018-9-19 21:14

重要玩得開心者

最傷精神嘅一晚😅

CPKELVIN 發表於 2018-9-19 21:28
禁忌女條深溝。。。。。引死人咩!

之後果晚我證實左係假波,但軟熟🤣

cuo 發表於 2018-9-19 21:34
CHING玩到女女妒忌,真係識玩!

E女我同佢keep左好耐,差不多一年,日日都line…多少總有啲感情😂

爛賭二 發表於 2018-9-19 21:40
玩嬲嬲豬係情趣黎姐

但成晚都俾人嬲豬就唔係情趣😭

bing5354 發表於 2018-9-19 21:44
情債精還,鬼叫D女冧你咩!

但我還親啲精…佢地都掉曬落垃圾桶😂

akatsuki79 發表於 2018-9-19 21:45
師兄你同play兄都係無腳嘅雀仔
小弟拜服

Play兄先厲害…左右逢源,無往不利,戰無不勝…
你睇我幾失敗就知啦😭

landslors 發表於 2018-9-19 22:02
色香俱全👍期待第四集

多謝留意🙏🏻

師兄真係玩曬

可能依D就係G運,一邊借一邊還,此消彼長